Herkese Merhaba

cgty55

New member
1.- Adınız, Soyadınız: Çağatay Uludağ
2.- Yaşınız: 24
3.- Aracınız (Marka ve modeli): Kia Cee'd Premium 2013 crdi at
4.- Mesleğiniz: Mimar
5.- Siteyi nereden duydunuz: Google
6.- Burcunuz: İkizler
7.- Taraftarı olduğunuz takım: Beşiktaş
8.- Yaşadıgı şehir / semt : Samsun
9.- Hobileriniz: Futbol , sinema
10.- Kan Grubunuz: A rh+

Herkese selamlar saygılar arkadaşlar

10 gün önce 2012 hyundai i30 elite dizel otamatik aracımı sattım ve 2 gün önce aranıza katıldım:)
Daha öncede bu iki araç arasında gidip gelmiştim ama kasasını daha çok beğendiğim için i30 almıştım , ama 2 günlük kullanım sonucunda cee'd premium donanım olarak gerçekten beklentilerimi karşıladı ve özellikle iç mekan olarak i30 elite den daha iyi olduğunu düşünüyorum:) dışarıdan baktığımda ise kasa olarak ön tarafı hoşuma gidiyor..
Durum böyle arkadaşlar, zaten yaklaşık 1 haftadır bu forumda dolaşıp cee'd i araştırıyordum alınca da üye oldum. Forum çok yararlı olmuş gerçekten, herkese iyi forumlar:)

Şimdilik tek bir sorum var; araç çalışmıyorken kaç saat televizyon izleyebilirim ? Akü kaç saat dayanır acaba bilgisi olan var mı ? Ya da böyle bir durumda araç çalışmamasına rağmen akü azaldığında ekranda herhangi bir uyarı alırmıyım ?

rayen

Super Moderator
Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Yanlış hatırlamıyorsam orijinal teybinde, teyb 1 saat sonra aküyü koruma amaçlı kendini kapatıyordu. TV'yi bilemeyiz. Akü de bitiyorum demiyor. :)

slhyldz

New member
Hayırlı olsun.
Akünün dayanma süresi o anda çektiği akıma göre değişiklik gösterir.
Örnek olarak radyoda ses açık ortalama 1-1,5 amper, usb ses açık 2,5-3,5 amper güç çeker.
50 amperlik bir akünüz varsa ve %80 i doluysa 10-12 saatte akü bitmez. Fakat aracınızda marşa bastığınızda çalışması için akünün %30 unun dolu olması gerekir.
Tv ne kadar güç çeker bulamadım. En güzeli bir müddet açık bırakın ve kaputtan akü göstergesini kontrol edin. (varsa)

16ceed35

New member
hoşgeldiniz,aracınız hayırlı olsun..

cgty55

New member
Hoşbulduk teşekkür ederim, bilgiler içinde saolun:)