amin...Ben de. Neşemiz daim olsun.![]()
ızgaranın içini temizlerken fark ettim sag taraftan baslamıştım silmeye canımı sıktı sol kısıma bakmadım ama ordada vardır kesin böyle birşey başına gelen varmıdır
ızgaranın piano boyası atmış kenarlardan gayet ciddi
tamam arkası plastik ama görünün yüzeyde.
en baş sırada sag duvarı aşagıya kadar atmıs, bir sagı en üstü sapa saglam alt takiler atmış falan
![]()
Evet kötü olmuş, garantiden değişim için müracat etmelisin.
Garantiden değişim yapmazlarda komple ücretsiz yenilerler ama o boya gibi durmuyo kaplama sanki..
Valla orayı piano değil ne yaparsan yap soyulacak mecbur çünkü hıza maruz kalıyo boya olsa öyle soyulmaz sanki, orası boyadan çok ince bi kaplamaya benziyo o yüzdende soyulmuş bende aşağı inince arabaya bakıcam eğer bendede soyulma varsa komple ızgarayı boyatmak lazım kaplama sarmaz beni artıkBursa otobana her çıkışımda 240 250 basıyorum benim arabada soyulma yoksa parti veririm
![]()
![]()
Kullanılan her hangi bi kimyasal ürün boyasını almış olabilirmi @Berkan
vay vay vay kimleri görüyoruz...Uzun bir aradan sonra tekrar selam.
Valla seninki fena olmuş bende olsam giderdim servise tahmini 1 ay da geliyo zaten bende parça getirttim 1 ay'ı geçti gelmesisaol Erol sadece taş izleri falan olsa eyvallah zaten gıkım cıkmazdı zaten(ki vardıda) böyle içten içten atınca delirdim. benimki ellerinde yoksa seninki zaten yoktur
götürdügmün üstünden 10 gün geçti 15 güne gelse 20 30 güne benim panjur gelcekse seninkinide getirirler heralde![]()