..:: Günlük Sohbet ::..

[MENTION=214]rayen[/MENTION] abi bunlar adami yoldar cikartir

gerci yoldan cikmak icin bunlara ihtiyac ok ama....

rayen

Super Moderator
He valla. :D
Allahtan bunlara yakın değilim, yoksa mazbut hayatım mafolup giderdi. :D:D:D

slhyldz

New member
Amin. Bu arada yazılımı biraz araştırdım. Birşeyler yazdım bakalım kimler ne diyecek

Berkan

New member
ızgaranın içini temizlerken fark ettim sag taraftan baslamıştım silmeye canımı sıktı sol kısıma bakmadım ama ordada vardır kesin böyle birşey başına gelen varmıdır
ızgaranın piano boyası atmış kenarlardan gayet ciddi

tamam arkası plastik ama görünün yüzeyde.
en baş sırada sag duvarı aşagıya kadar atmıs, bir sagı en üstü sapa saglam alt takiler atmış falan

Evet kötü olmuş, garantiden değişim için müracat etmelisin.
Garantiden değişim yapmazlarda komple ücretsiz yenilerler ama o boya gibi durmuyo kaplama sanki..
Valla orayı piano değil ne yaparsan yap soyulacak mecbur çünkü hıza maruz kalıyo boya olsa öyle soyulmaz sanki, orası boyadan çok ince bi kaplamaya benziyo o yüzdende soyulmuş bende aşağı inince arabaya bakıcam eğer bendede soyulma varsa komple ızgarayı boyatmak lazım kaplama sarmaz beni artık :) Bursa otobana her çıkışımda 240 250 basıyorum benim arabada soyulma yoksa parti veririm ;) :cool:
Kullanılan her hangi bi kimyasal ürün boyasını almış olabilirmi @Berkan

sevindirici haberi demin Ersu-yurt Mehmet beyle konusunca aldım, değişimim onaylanmış parça bekliyoruz yılbasından once gelir haber vericez gelince diye belirtti :D

MuSTaNG

New member
Berkanım hadi gözünaydın, benimde ızgaramın sadece ön kısmında çok ufak bi atma olmuş ben bunun için tabii ki garantiyi araya sokmam ama zaten garantiden değişsin desem bile ızgaranın gelmesi kimbilir ne kadar sürer GT ızgarasıyla ne 4 kapı'ların nede pro ceed'in ızgarası bir değil :(

Berkan

New member
saol Erol sadece taş izleri falan olsa eyvallah zaten gıkım cıkmazdı zaten(ki vardıda :D) böyle içten içten atınca delirdim. benimki ellerinde yoksa seninki zaten yoktur :D
götürdügmün üstünden 10 gün geçti 15 güne gelse 20 30 güne benim panjur gelcekse seninkinide getirirler heralde :D

rayen

Super Moderator
Zafer hoşgeldin. Biz seni unuttuyduk yahu!.. :D

MuSTaNG

New member
saol Erol sadece taş izleri falan olsa eyvallah zaten gıkım cıkmazdı zaten(ki vardıda :D) böyle içten içten atınca delirdim. benimki ellerinde yoksa seninki zaten yoktur :D
götürdügmün üstünden 10 gün geçti 15 güne gelse 20 30 güne benim panjur gelcekse seninkinide getirirler heralde :D
Valla seninki fena olmuş bende olsam giderdim servise tahmini 1 ay da geliyo zaten bende parça getirttim 1 ay'ı geçti gelmesi:)

deadgarden

New member
iyi akşamlar. Kia ceed Consept plus aracımı sattım :D bi iyigeceler dileyim dedim. şuan 2001 model opel astra 1.7 DİT ile yola devam :D