Pro_CeeD_DT
New member
Arkadaslar gunaydin bu 2011 pro ceed lerde cam acarken otomatik aciyor kapanirken tusu basili tutmam gerekiyor yeni oldu nedendir acaba ? Bi yerde görmüştüm öyle bi konu ama bulamadim yardimci olurmusunuz ?
Hatırladığım kadarı Cam kaldırma modülünün olduğu konuda geçmişti. Bir şekilde resetleniyordu ama unuttum. O konuyu bir okuyun.Arkadaslar gunaydin bu 2011 pro ceed lerde cam acarken otomatik aciyor kapanirken tusu basili tutmam gerekiyor yeni oldu nedendir acaba ? Bi yerde görmüştüm öyle bi konu ama bulamadim yardimci olurmusunuz ?
Bulamiyorumki ya nasil yapicaz yardimci olabilen yokmuHatırladığım kadarı Cam kaldırma modülünün olduğu konuda geçmişti. Bir şekilde resetleniyordu ama unuttum. O konuyu bir okuyun.
Tusu tutarak cam kapandiktan sonra yaklasik 5-10 saniye tusu birakmayin duzelecektir...Bulamiyorumki ya nasil yapicaz yardimci olabilen yokmu
Allah razi olsun sağolunTusu tutarak cam kapandiktan sonra yaklasik 5-10 saniye tusu birakmayin duzelecektir...
Rica ederim...Allah razi olsun sağolun
mutlu hocam hayırlı olsun donanım tasarım çok güzel ancak yakıtı fazla. az km yapacaksan etkilemez fazla tabi.Afl+ standart onda bixenon uzun far Yardımcısı adaptif far katlanır yan ayna Deri ön kapı içi ön Park sensörü karartılmış arka camlar
Bulamiyorumki ya nasil yapicaz yardimci olabilen yokmu
Afiyet olsun. Açılması gerekende açılmıştır herhalde yanında.![]()