Serkan OĞUZ
New member
Hayırlısı olsun umarım beklentilerini karşılar.
Hayirli olsun Mutlu.. Kazasiz belasiz..Bu akşam üstü ani bir kararla bir aydır kullanan ve memnun olan bir arkadaşın da referansıyla 1.4 Astra hb Active select için kapora yatırdım sport donanım. Umarım hayırlısı olur.
Ben yararlaniyorumBedelli askerlik çıktı faydalanacak olan varsa değerlendirsin
Bedelli askerlik çıktı! İşte bedelli askerlik yaşı ve fiyatı - Sözcü Gazetesi
Yakıt üç aşağı beş yukarı sattığınla aynı değerleri yakalarsın. Ne olacak 1 lt. fazla yaksa 4,5 ₺ yapar. Tabi manuelse. Ben bu aracı sanada önerirken, sitesinden tanıtımını ve özelliklerini okurken aldığım heyacanla önermiştim.@slhyldz Teşekkürler. Yakıt az değil ama idare edeceğiz artık.
Evet sonra mation gibi pisman olma.Teşekkürler sport konuştum ama cosmo da aklımı çelmiyor değil
Eger alabiliyorsan cosma al derim.. Donanim olarak cok guzel... Xenon vs standard olmasi lazim.. En azindan eskiden oyle idi...Teşekkürler sport konuştum ama cosmo da aklımı çelmiyor değil
Active select arac, otomatik...Bu arada arac manuel mi otomatikmi hala soylemedin
Pardon onu farketmemisim. Simdi okudum.Active select arac, otomatik...![]()
@slhyldz Teşekkürler. Yakıt az değil ama idare edeceğiz artık.
Gunaydim, 2 fazla olur.. Bu aralar polisler baya takintili, basin agrimasin istiyorsan 1 numara hatta 0,5 numara yaptir derim ben...Selam Günaydın 2 numara cok koyumu olur film olarak
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!