..:: Günlük Sohbet ::..

rayen

Super Moderator
Sen almaya niyet edersen öğretmen indirimini sana da uygularlar. :)

Berkan

New member
ceed sw'nin bence içide dışıda i30dan daha yakışıklı. eski aracım oldugu için ilk sansı i30 a vermiştim ama ceedin konsolunu görüünce i30u dama atmıştım. i30un orta radyo kısmı bana cok yüksek ve yukarda geliyor nedense. b

buarada hangi bayi bu acaba arkadasıma bir soriyim yada istersen sen adımı vererk konusabilirsin sıkıntı olmaz yardımcı olur

slhyldz

New member
Evet haklısın. Ben alırsam bu fiyat dahada düşer ama benim araca komik rakam verdi. Birkaç yeri aradı. Ben görmedim sanıyor, onundeki kağıda 38.000 ₺ yazdı. Banada 35-36 eder bizde 33.000 ₺ ye alırız dedi.

slhyldz

New member
ceed sw'nin bence içide dışıda i30dan daha yakışıklı. eski aracım oldugu için ilk sansı i30 a vermiştim ama ceedin konsolunu görüünce i30u dama atmıştım. i30un orta radyo kısmı bana cok yüksek ve yukarda geliyor nedense. b

buarada hangi bayi bu acaba arkadasıma bir soriyim yada istersen sen adımı vererk konusabilirsin sıkıntı olmaz yardımcı olur
Berkan bende hiç hoşlanmamıştım ama çok hoşuma gitti. Birde nevigasyon takarsan o dedğin yerde gayet şık oluyor.
Hyundai aksesuar ve yedek parça olarak daha cazip geldi. Servis ücretleride çok düşük. Bir bakım 300-350 ₺.
Dahaa ne olsunnnnnn :D:D

rayen

Super Moderator
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Yolununun üzerinde Hyundai bayisi olan arkadaşlar, Size zahmet İ 30 elite CW fiyatı soruverin, öğretmen indirimli olsun. 20 gün kaldı alıvereyim şu bebişi. :D

Berkan

New member
Salih özel mesaj attım :) istersen araya rasim abinin olayıda sıkıstırabilirsin :D

inimicus

New member
Abi ben Neziroğlu'na gittim bugün öğretmen falan sormadan 69.500 verdi. Normal kasaya da 67000 verdi bu arada.

rayen

Super Moderator
Bana 69 demişlerdi. Öğretmen indirimi 1000 TL kadar tutuyor. Şuan en iyi Akbak 68500 + Ba gaj havuzu+kauçuk paspas+2 cam filmi

slhyldz

New member
[MENTION=214]rayen[/MENTION] [MENTION=1547]Berkan[/MENTION]

Rasim abi Berkanın arkadaşıymış bir ara bakalım ne fiyat verecek.
" Tel: +90 (212) 616 44 00 erk nin kendi numarası Ercan Pekcan'ı isteyip berkanın arkadasın o tavsiye etti diye belirtirsen elinden geleni yapar. "

berkan1981

New member
Salih bey bana bos geldi karar sizin ceedin eline kisisel fikrim su dokemez ...

sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!

rayen

Super Moderator
i30 elite'nin neyi boş, premiumdan eksikleri otomatik park, elektrikli koltuğunun hafızası ve 17 jant. Atladığım bir şey varsa belirtin. Premium sw'yi 80 bine elite'yi 68500 e veriyorlar. Concept plusdan bile ucuz, daha ne olsun. :)

berkan1981

New member

i30 elite'nin neyi boş, premiumdan eksikleri otomatik park, elektrikli koltuğunun hafızası ve 17 jant. Atladığım bir şey varsa belirtin. Premium sw'yi 80 bine elite'yi 68500 e veriyorlar. Concept plusdan bile ucuz, daha ne olsun. :)
Valla rasim.abi bana gore tasarim acisindan boş demek istedim ceedin ic ve dis tasarımı bence daha guzel

rayen

Super Moderator
Tabi tasarım işi göreceli bir kavram. Bunun üzerine yorum yapmam. Ben sahip olunan donanımla fiyata bakıyorum. İ30 beni cezbedenlerin başında koltukların rengi geldi. Kia da siyah renk yüzünden içim kararıyordu. :)
Hiç bir araçta siyah döşemeyi sevmiyorum. Ama mecburen alınacaksa da pek takmıyorum. :)
İ30'un tasarımı da bana çok itici gelmiyor, gelseydi zaten semtine uğramazdım. Bkz. Reno :)

berkan1981

New member

Tabi tasarım işi göreceli bir kavram. Bunun üzerine yorum yapmam. Ben sahip olunan donanımla fiyata bakıyorum. İ30 beni cezbedenlerin başında koltukların rengi geldi. Kia da siyah renk yüzünden içim kararıyordu. :)
Hiç bir araçta siyah döşemeyi sevmiyorum. Ama mecburen alınacaksa da pek takmıyorum. :)
İ30'un tasarımı da bana çok itici gelmiyor, gelseydi zaten semtine uğramazdım. Bkz. Reno :)
Ozaman hayırlısı olsun abim...

rayen

Super Moderator
Evet Berkan kahverengide var. Siyahtan vazgeçsinler artık hangi renk olsa kabulümüzdür. Şöyle bir şeker pembesi döşeme olsa fena mı olur? :D:D:D

rayen

Super Moderator
İstanbul Maltepe Hunko
Hunko'yu aramıştım saat 17 gibi, hemen fiyat çıkartıp size dönüyoruz dediler. Bu saate kadar dönmediklerine göre herhalde bir daha dönmezler.
İstanbul İN, Ankara OUT diyorlar kanımca. :D

slhyldz

New member
[MENTION=1207]berkan1981[/MENTION] [MENTION=214]rayen[/MENTION]

İ30 tasarımıda gayet güzel. İlk başta bana ön konsoldaki teyp kısmı itici gelmişti. Bugün nevigasyon takılanları gördüm ve çok yakıştırdım. Kalite olarakta kiadan iyi olduğunu düşünüyorum. Zira i30 forumunada üye oldum ve okuyorum. Benzer sıkıntılar oradada var ama bir konsoldan torpidodan bahsedilmiyor. Aksesuardan şikayet eden yok. Servis kazıkları diye bir konu göremedim. Tam aksine hep iyileştirmeler var.
Biz belirli işlerde çalışan orta direk vatandaşız. Benim eşim çalışmasa araba falan bana hikaye. Alacağımız araçta tasarım kadar sonrasıda önemli. Bu aracın servis giderleri Kia nın yarısı kadar. Servis ağı geniş. Distiribitörü daha iyi. Muhtemelen ikinci elide daha iyidir.
Ben kesin alacağım diye birşey yok ama bana mantıklı geldi. İçimde ısındı.
Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Koç personeliyim. %8 koçailem indirimim var. İstediğim Ford, Fiat, Alfa romeo vs. araçları 5-6 bin lira indirimle alabilirim. Ama içim ısınmıyor onlara.

berkan1981

New member

[MENTION=1207]berkan1981[/MENTION] [MENTION=214]rayen[/MENTION]

İ30 tasarımıda gayet güzel. İlk başta bana ön konsoldaki teyp kısmı itici gelmişti. Bugün nevigasyon takılanları gördüm ve çok yakıştırdım. Kalite olarakta kiadan iyi olduğunu düşünüyorum. Zira i30 forumunada üye oldum ve okuyorum. Benzer sıkıntılar oradada var ama bir konsoldan torpidodan bahsedilmiyor. Aksesuardan şikayet eden yok. Servis kazıkları diye bir konu göremedim. Tam aksine hep iyileştirmeler var.
Biz belirli işlerde çalışan orta direk vatandaşız. Benim eşim çalışmasa araba falan bana hikaye. Alacağımız araçta tasarım kadar sonrasıda önemli. Bu aracın servis giderleri Kia nın yarısı kadar. Servis ağı geniş. Distiribitörü daha iyi. Muhtemelen ikinci elide daha iyidir.
Ben kesin alacağım diye birşey yok ama bana mantıklı geldi. İçimde ısındı.
Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Koç personeliyim. %8 koçailem indirimim var. İstediğim Ford, Fiat, Alfa romeo vs. araçları 5-6 bin lira indirimle alabilirim. Ama içim ısınmıyor onlara.
Hayırlı olsun ozaman salih bey