c@n
Super Moderator
geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır şimdi..Selam arkadaşlar ,
Ali uzun bir ara vermiştim sağlık probl.v.s. şimdi aranızdayım tekrar..
geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır şimdi..Selam arkadaşlar ,
Ali uzun bir ara vermiştim sağlık probl.v.s. şimdi aranızdayım tekrar..
Whoaa bu peugeot'larda amma pahalılanmış siz 308 diyince hemen merak edip özelliklerine ve fiyatlarına baktım 1.2 motor 130 bg veriyo gayet tatminkar tabii ki turboda vardır bu motorda ileride performans düşük gelirse yazılıma da açık bi motor@c@n Sağol. Demin 1.2 6 ileri otomatik 308 testini bitirdim eve geldim. Oldukça beğendim. Etkileyici bir araba active donanım metalik renk ve ön arka Park sensörü olan bir modeli 67800'e bıraktı. Dediğim ekler 1900 lira. Liste Fiyatı 67100. Düşünüyorum. Bir de 2012 gt line 70000'de dizel st Megane var 62000 liraya onu da arayacağım.
2012 70 bin de dizel alma bence Mutlu... GT line sports tourer aldi bir arkadas, 20 bin de 1.6 dci full arac, xenondan serit takibe kadar alet full... 65 bine aldi... 308 in fiyati guzel bence.. Motoruda cok ovuyorlar, cok ekonomikmis...[MENTION=8]c@n[/MENTION] Sağol. Demin 1.2 6 ileri otomatik 308 testini bitirdim eve geldim. Oldukça beğendim. Etkileyici bir araba active donanım metalik renk ve ön arka Park sensörü olan bir modeli 67800'e bıraktı. Dediğim ekler 1900 lira. Liste Fiyatı 67100. Düşünüyorum. Bir de 2012 gt line 70000'de dizel st Megane var 62000 liraya onu da arayacağım.
mutlu hocam hayırlı olsun Allah pişman etmesin.Günaydın herkese, Ceed'siz yaşam başlayacak bugün öğlen itibariyle ...
Sadece ruhsatta var ikinci araç Mutlu, yoksa ben de yayayım yani.Teşekkürler ömür ama piyasada Golf sıfır yok gibi. Bekleme süresi uzun. Rasim abi gibi ikinci araç da yok arabasız olmuyor. Leon'dan da forumuna girince soğudum. Trim sesi onda daha fena galiba.