Öncelikle herlese selamlar. Abi bu premiumlarda hız sabitleyici nasıl çalışıyo ve hız nasıl arttırılıyor? Bir sorum daha olacak ben mar oto da yani aracı aldığım yerde orjinal navigasyonlu dvd tv çalarlı falan ekran taktırdım. Bizim çocuklar karıştırırken ekran kalibresini bozdular acaba bayiye gitsem serviste düzeltirler mi ? Yada o ekran ayarları nasıl resetleniyo?
not: ekran dokunmatiği ayarı bozuldu. Sağa basıyorum yukarıdaki uygulamayı açıyo veya radyo tuşuna basıyorum ama işlemiyo
direksiyonun sağ tarafındaki tuşlarla işimiz var cruise contorl ve hız limitleme için
direksiyon sertliğini ayarladıgmız tuşun altındaki yukarı asagı inen tuştan acıcaz önce

.
bir tarafı cruise için bir tarafı limitleme için (limitleme kısmı acarsanız zaten kadran ortasndaki ekranda kocaman limit yazısı beliriyor.)
cruise aktif etmeden once kadranda direksiyondaki işaretin yeşil olanı cıkıyor ver res+ / set - yazan kısıma geçip, set'e yani tuşu asagı kaydırdıgmız anda sabitleme aktif olur. aktif ettikten sonra hızlanmak isterseniz yukarı düşürmek için asagı basarsınız.(basılı tutarsanız daha hızlı hızlanır yada yavaslar). olurda frene dokunursanız yada 0 yazan en sagdaki tusa basarsanız (manuelde debriyajda olur) cruise den cıkıyor haliye ve eski kaldıgı yerden devam etmek içinde oku yukarı ittiriseniz res+(resume) kısmına dogru deaktif olmadan once hangi hıza ayarladıysanız o hıza iner yada çıkar.
limiteleme içinde tuşlar aynı. limit ekranı geldikten sonra set- res+ yazan kısmı asagı cekerseniz o hızı asla geçirtmez araç(gazın altındaki tuşa kadar ayagını ittirmediginiz sürece zaten belirledigniz hızı gecince ötmeye baslıyor

). tek farkı 0 tusuna basıp iptal edene kadar limit devreden çıkmaz. özellikle bomonti dolmabahçe tüneli cruise kullanılmayacak yogun trafikli yerlerde çok işe yarıyor 50 ye ayarlayın kafa rahat