..:: Günlük Sohbet ::..

rayen

Super Moderator
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Az kaldı. :D

MuSTaNG

New member
@MuSTaNG bak ne buldum, o gün gelip benim araba için okeyi vermiştiniz, 34VN3571 in çekilen son fotoğrafı :D

http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/69/img22131.jpg
hey gidi hey zamanında benzinli bi pro ceed almak için neler yapmıştım peder bey ikna olmamıştı sonra bizim abiler ceed alacaz diyince zorla senin arabayı aldırmıştım bizimkilere :D geçen gün bizim başka bi abi 35 vereyim dedi arabayı vermediler o kadar memnunlar yani düşün artık :)

43YD620

New member
Cevizlibağ Beyazıt tramvayından Günaydın ceed kardeşliği ;)

BerkayKRC

Moderator
hey gidi hey zamanında benzinli bi pro ceed almak için neler yapmıştım peder bey ikna olmamıştı sonra bizim abiler ceed alacaz diyince zorla senin arabayı aldırmıştım bizimkilere :D geçen gün bizim başka bi abi 35 vereyim dedi arabayı vermediler o kadar memnunlar yani düşün artık :)
valla ben de severek bindim yalan yok 60.000Km yol yaptım hiçte şikayetim olmadı :) Şimdi bakıyorum yeni ceedinde hakkını vermek lazım ama yok bir daha koreye binmeyeceğim :D

aLi

Yönetim Ekibi
Bir sonraki hedef ne [MENTION=407]BerkayKRC[/MENTION]

Berkan

New member
ızgaranın içini temizlerken fark ettim sag taraftan baslamıştım silmeye canımı sıktı sol kısıma bakmadım ama ordada vardır kesin böyle birşey başına gelen varmıdır
ızgaranın piano boyası atmış kenarlardan gayet ciddi

tamam arkası plastik ama görünün yüzeyde.
en baş sırada sag duvarı aşagıya kadar atmıs, bir sagı en üstü sapa saglam alt takiler atmış falan

rayen

Super Moderator
Evet kötü olmuş, garantiden değişim için müracat etmelisin.

MuSTaNG

New member
ızgaranın içini temizlerken fark ettim sag taraftan baslamıştım silmeye canımı sıktı sol kısıma bakmadım ama ordada vardır kesin böyle birşey başına gelen varmıdır
ızgaranın piano boyası atmış kenarlardan gayet ciddi

tamam arkası plastik ama görünün yüzeyde.
en baş sırada sag duvarı aşagıya kadar atmıs, bir sagı en üstü sapa saglam alt takiler atmış falan

Garantiden değişim yapmazlarda komple ücretsiz yenilerler ama o boya gibi durmuyo kaplama sanki..

Berkan

New member
Garantiden değişim yapmazlarda komple ücretsiz yenilerler ama o boya gibi durmuyo kaplama sanki..
valla Erol şu sol en altta gözüken kısmı mıncıkladım biraz tırnakla denedim çıt çıt attı ufak parcalar halinde. taşın sıklıkla gelebilecegi hertürlü yagmur camurun direk temas etigi bölgeyi piano yapmak basta sacma gelmişti butarz olaylardan dolayı, korktugum basıma geldi :D
aradım zaten pazartesi götürücem bakalm :)

MuSTaNG

New member
valla Erol şu sol en altta gözüken kısmı mıncıkladım biraz tırnakla denedim çıt çıt attı ufak parcalar halinde. taşın sıklıkla gelebilecegi hertürlü yagmur camurun direk temas etigi bölgeyi piano yapmak basta sacma gelmişti butarz olaylardan dolayı, korktugum basıma geldi :D
aradım zaten pazartesi götürücem bakalm :)
Valla orayı piano değil ne yaparsan yap soyulacak mecbur çünkü hıza maruz kalıyo boya olsa öyle soyulmaz sanki, orası boyadan çok ince bi kaplamaya benziyo o yüzdende soyulmuş bende aşağı inince arabaya bakıcam eğer bendede soyulma varsa komple ızgarayı boyatmak lazım kaplama sarmaz beni artık :) Bursa otobana her çıkışımda 240 250 basıyorum benim arabada soyulma yoksa parti veririm ;) :cool: