..:: Günlük Sohbet ::..

rayen

Super Moderator
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Yolculuk bitmiştir. :D
Yapılan yol 680 km.
Size bir görev Fişten tüketimi hesaplayın. İçinde bir passatın ağır tahriki de var. :D:D:D

c@n

Super Moderator
Abi hos gittin... :) passarin agir tahriki nasil abi..?? Cok mu az mi..??..:)

rayen

Super Moderator

Beni bilirsin hoşlanmam bir tarz şeylerden ama zaten yağmurda 130'la giden adamla oynaşmaya kalkarsan şoförlöğüne de güveneceksin. Ancak 170'e kadar gelebildi, bende 195'lere çıktım. Epey gittikten sonra bi cigara yakıp gelmesini bekledim. Sonra Uzadı gitti, uymadım çünkü tüketim 5.2'den 6'ya çıktı. :D

Berkan

New member
Dün sağlam bir kaynaktan ÖTV zammı kesin gelecek dendi.Dünde Akarada sevdiğim bir arkadaşım Bmw 116D Sıfır aracı 83.000TL'ye anlaşarak aldı.Aldığı arkadaşıda onu uyarmış,yıl sonunu kadar bekledik sana araç almak için ama ÖTV geliyor bence şimdi al bitsin bu iş demiş ve arkadaşımda aracı almış.Kaskosunu yaptım sigorta bedeli 91.600TL geldi yani oldukça karlı bir alışveriş yapmış oldu.Birde üstüne zamdan sonra ne kadar karlı olacak merak ediyorum:)
abi şu hep merak ettiğim konu kasko 91.600 üstünde degilde 83 üstünden mi yapılıyor. yada o degerin bir onemi kalıyormu kasko degerinden ucuza alınca

ceronimo1978

New member
Arkadaslar az once vatan caddesi katiliminda polis amcalar cam filminden 172 tl ceza kestiler. Bu arada araci ilk aldigimda 1 numara film hediye etmislerdi. Benimle birlikte ceza yiyen pekcok arac vardi. Aman dikkat diyorum. Tum araclarimda cam filmi vardi kismet buguneymis.

ceronimo1978

New member
Gunaydin Berkan. Konuyu nette arastirdim. Film yuzunden ceza yenince seruven sonrasinda basliyor. Acikcasi bu konuyu belki gunluk sohbet yerine bir baslik altinda yayinlarsak bu tecrubeyi forum uyeleri paylasmis olur.

Oncelikle aracinizda cam filmi varsa ve polis uygulamasina takildiginizda cezayi alacaksiniz. Ceza makbuzunda polid memuru ''7 gun cam filmi icin izin verildi''yazacaktir. Bu 7 gun icerisinde cam filmlerini sokturmeniz icin polis memuru size izin veriyor. 7 gun icinde filmleri sokup aracinizi 4 cepheden filmsiz ve plakalar okunur halde fotolayarak herhangi bir ilce emniyet mudurlugundeki trafik denetleme subesine gidip renkli ciktisini aldiginiz fotolar,ruhsat fotokopileri, trafik sigortasi fotokopisi, kimlik fotokopinizle aracinizdaki trafik men kararini kaldirabilirsiniz

yasinyilmaz

New member
Gunaydin Berkan. Konuyu nette arastirdim. Film yuzunden ceza yenince seruven sonrasinda basliyor. Acikcasi bu konuyu belki gunluk sohbet yerine bir baslik altinda yayinlarsak bu tecrubeyi forum uyeleri paylasmis olur.

Oncelikle aracinizda cam filmi varsa ve polis uygulamasina takildiginizda cezayi alacaksiniz. Ceza makbuzunda polid memuru ''7 gun cam filmi icin izin verildi''yazacaktir. Bu 7 gun icerisinde cam filmlerini sokturmeniz icin polis memuru size izin veriyor. 7 gun icinde filmleri sokup aracinizi 4 cepheden filmsiz ve plakalar okunur halde fotolayarak herhangi bir ilce emniyet mudurlugundeki trafik denetleme subesine gidip renkli ciktisini aldiginiz fotolar,ruhsat fotokopileri, trafik sigortasi fotokopisi, kimlik fotokopinizle aracinizdaki trafik men kararini kaldirabilirsiniz
2 kez cam filminden ceza yazılan biri olarak bilgilerin doğruluğunu teyit ederim.;) Yalnız, Trafik şubeye aracınızla gitmeniz gerekmektedir. Zira 4 bir yanından çekilen resimler sadece dosyaya koyulması için. Memur bulunduğu yerden kalkıp aracı kendi kontrol ediyor. 7 gün süre içerisinde rehini kaldırmazsanız ilk çevirmede aracınız bağlanıyor. Bilgilerinize,

barisulusoy

New member
Günaydınlar, şu forumlarda konulara yazılan cevapları okurken baştan sona ve sondan başa seçeneği olsa, direk sondan başayı seçip en son yazılandan en önce yazılana doğru bakabilsek keşke :D

rayen

Super Moderator
Var . :)
Üye kontrol panelinden genel ayarlardan istediğin şekilde ayarla.

rayen

Super Moderator

Sanayideyim. :D