..:: Günlük Sohbet ::..

ceronimo1978

New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Benim bir jantım da çok fazla çizik vardı ve serviste hallettirdim. Zımparalanıp boyanıyor. tertemiz olur.
Çok geçmiş olsun.
Saol yasin yarin bir sekilde halletmeye calisacagim bilgi veririm ilgin icin tesekkurler

Merhaba arkadaslar jantdaki cizikler giderildi,uzerine vernik atildi hicbir sikinti kalmadi. Ileride jantlariyla ilgili sikinti yasayanlar olursa yonkendirebilirim. Selamlar

rayen

Super Moderator
Arkadaslar bugun sekerpinar giselerden gecerken tirin altinda kaliyordum allah korudu verilmis sadakam varmis. Kendimi saga attim ama sol arka jantima surttu. Adam fark etmedi bile. Aman dikkat diyorum tir yada otobusun sagina dusmeyin cok sakat kullaniyorlar. Acaba janttaki cizik kismi duzlettirebilecegim bir yer varmi
Foto gonderiyorum
Geçmiş olsun. Uzun araçların yanında pek oyalanmamak lazım, ben mümkün olduğu kadar hızla uzaklaşırım o araçlardan. Hele şehir içlerinde körüklü otobüslerin civarına bile yaklaşmam.

aLi

Yönetim Ekibi
Gecmis olsun Erkan.

Beyler ne dicem havalar bozmadan bi karting yada paintball yapalim mi?

brkrhn61

Active member
Pazar günü paintball a gidiyoruz kuzenlerimle isterseniz eşlik edin riva da yer 60tl kişi başı sabah kahwalti 100 mermi paintball we barbekü dahil

ceronimo1978

New member

Geçmiş olsun. Uzun araçların yanında pek oyalanmamak lazım, ben mümkün olduğu kadar hızla uzaklaşırım o araçlardan. Hele şehir içlerinde körüklü otobüslerin civarına bile yaklaşmam.
Rasim abi sonuna kadar haklisin. Ancak benim olay sikisik trafikte dikkatsiz tir soforu kaynakli. Dolayisiyla talihsizlik. Bundan sonra daha dikkat etmeliyiz ben kendimi saga atmasam aracin solu komple yok olurdu sanirim. Selamlar

berkan1981

New member

sticker mazin durdu :D

sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!

barisulusoy

New member
Gunaydin arkadaslar, bu her seferinde mail dusuyo biri yazdi diye onu nerden iptak edebilirim?

rayen

Super Moderator
Bu konuya olan aboneliğini kaldır ya da bildirim seçeneğini maille haberdar edilmek istemiyorum diye ayarla.

berkan1981

New member

Serhanla selmanin araclar :D pazartesi bende bakima geliyorum :D

sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!

c@n

Super Moderator
Sabah bende seyrettim... Cok guzrl reklam yapmislar.. 208 in girisi muhtesem olmus...:)

inimicus

New member
Vay ki vay. Harbi güzel olmuş. Gizlenmiş olan kurt için bir daha izlemek gerek.