rayen
Super Moderator
Bizim muhabbeti beğenmiyor musunuz? Sayın [MENTION=11]amorusso[/MENTION]Eskilerin muhabbeti güzeldiaslında nostalji yapıp arada toplanmak lazım
![]()
Bizim muhabbeti beğenmiyor musunuz? Sayın [MENTION=11]amorusso[/MENTION]Eskilerin muhabbeti güzeldiaslında nostalji yapıp arada toplanmak lazım
![]()
[MENTION=214]rayen[/MENTION] sen de eskilerdensin Rasim abiBizim muhabbeti beğenmiyor musunuz? Sayın [MENTION=11]amorusso[/MENTION]![]()
Takipteyiz seni...Sorma valla Ali'cim bu ara fena sardık bisiklete,sen ne yaptın aldınmı bişey ?
Sorma valla Ali'cim bu ara fena sardık bisiklete,sen ne yaptın aldınmı bişey ?
yansanayi olmasında bir sakınca göremiyorum-hava+yağ+polen filtreleri ucuz dandik olmadıktan sonra yansanayi olabilir..kocaelinde tedarik edebileceğiniz yer yok ise vardır bence ama yoksa eğer burdan sipariş verebilirsiniz..istanbul/beykentte en son benimde filtreleri aldığım ve kullandığım usta var..Arkadaslar araç bakımı m geldi . Özel serviste bakim yaptiracagim ama tüm filtre leri kendim orjinal olarak almak istiyorum kocaeli de bildiginiz bir yer var midir
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim burda bulamazsam bakacagimOTO YILMAZ YEDEK PARÇA VE SER. HİZ.TİC.LTD.ŞTİ, BEYKENT SANAYİ SİT. NO:94 BEYLİKDÜZÜ , İstanbul
0 212 615 19 88![]()
Bir arkadasimda var... Alet cok guzel, ama sonra kullandigina pisman olma...Günaydın, yarın sırf meraktan (alacağımdan değil) 3.16i test sürüşü yapacağım. Şu zf şanzımanı bir kullanalım bakalım![]()