Abicim çalışan hayatına tekrardan hoş geldin...Yeni okulda 10 ay sürecek mesai başladı. Yeni ortam Yeni öğrenciler![]()
Tekrardan hayırlısı olsun abi... Umarım yeni okul, yeni kişiler ile daha mutlu olursun..Sağol Can. Yeni okul olunca sanki yeni öğretmen olmuşum gibi hissediyorum.![]()
Yeni okulda 10 ay sürecek mesai başladı. Yeni ortam Yeni öğrenciler![]()
Aynen serkancim allah hepimize oralarda tatil yapmayi nasip etsinAllah içine sindirsin Berkan kupon otellerden bir tanesiHizmette sınır yok.
İyigeceler Bodrum'dan yaziyorum. Tatildeyim ufak Ege türü diyelim güzergah istanbuldan alaçati ordan Çeşme ardindan kuşadasi ( kuşadasina varmadan Selçuk'ta Efes (ephesus) antikkent gezisi. Arda'ndan Didim didime varmadan (miletos antik kent gezisi adini unuttuğum tapinaklar)) ve şuan bodrumdayim))))))) haftasonuda istanbula dönüş
@berkan1981 Berkanabi sanada iyi tatiller iyi eğlenceler döndüğümüzde site buluşma organizasyonu düzenleyelim abi..
Ali oncelikle bebisi allah anali babali buyumeyi nasip etsin tithanic lara da ortam dersen turk yok dencek kadar az deniz sicak ama ben havuzu tercih ettim yemekler 10numara bebek icin hic dusunme aliiyi tatiller herkese. Allah izin verirse haftaya bizde belekteyiz![]()
[MENTION=1207]berkan1981[/MENTION] nasil soguk mu havalar. Titanic deluxe te belekteydi sanirim. Beni tek dusunduren 1 yasinda kizimizla ucak yolculuguHep denk gelirdim boyle ufak yasta bebeklerle ucakta hep aglarlardi herkes cins cins bakardi.Hic o bakanlardan olmadim ama bu sefer eger kizim aglarda bakarlarsa bende kesin laf soylerim
![]()