serkanuludag
New member
@serkanuludag çok geçmiş olsun....
sağol abi
@serkanuludag çok geçmiş olsun....
geçmiş olsun![]()
sağolasın abiçok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Serkan.
Geçmiş olsun arkadaşım,
Hepimizin korkulu rüyası.
bülent arkadaşım, yazını okudum, çok takdir ettim ve şahsen naçizane tek birşey geçti aklımdan.
keşke imkanım olsa da tümünü paylaşıp tüm vatandaşlarımızın okumasını sağlayabilsem..
@serkanuludag geçmiş olsun. Allah daha ciddi kazalardan korusun. @batkurnaz ve @rayen hislerime tercüman olduğunuz için buradan da teşekkür etmek istedim. Sizin gibi insanlar çoğaldıkça normalleşeceğiz.
Abi tanidigima goturdum daha baslamadi 400 kaporta boya 100 tl ye de pasta cila yaptircamSağlık olsun. Ali'nin önerdiği yere mi gittin? Yoksa kendi tanıdığına mı yaptırdın?
İmzamı atıyorum Ercan abi. Mesele bu.Siyaseti "otekilestirmeden " yapmak mumkun degil, iktidar yanlisi Veya karsitligini gorgu kurallari cercevesinde tartismak lazim, ne yazik ki mevcut siyaset hep otekilerin komplolari, sabotajlari , paralleligi Uzerine kurulu, savunanlar ve elestirenler asiriya kacmadan bunu yapamiyorlar. Siyaset aktorlerlerini amaci da bu ucurumu mumkun oldugu kadar derinlestirmek. Önce insanız sonra diğer kategorilere aitiz. herkesin başın sağolsun, vakit yas tutma vaktidir.