Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..
yahu nedir benim bu bayan şöförlerden çektiğim anlamıorm ..... Evden çıktım şirkete gidiyorum yavaş yavaş ... ışıklarda ışık yeşil yanıyor bende haliyle frene falan basmadım önümdeki araba tak dedi yeşil ışıkta durdu, bi anda bastım frene sinirlendim korna çaldım solundan geçtim tabi geçince de o sinirle gaza yüklendim bi süre hızlı gittim bi baktım bu arkadan gaza basmaya başladı makas falan şirketin önüne kadar sellektör ata ata geldi ... sonun da dayanamadım açtım camı " ne var lan" dedim bu filmli camlarını indirdi bi baktım bayan "pardon özür dilerim "dedim... bu kesti önümü sen napıyosun napıyosun falan die haykırıyor kız benim yaşlarımda falan yanlız gerçekten de çok güzeldi

dedim "hanımefendi siz suçlusunuz falan " yok dior "napıorsun sen yahu çek arabanı gideyim" diyorum onuda çekmiyor .... sonunda dedim "tamam ben suçluyum özür dilerim" yok kız yine bagırıyor bu sefer de dedi seni polise vericem artık patlama noktasına geldim benim kol dayamada her zaman bi not defteri ve kalem vardır

çıkarttım plakamı yazdım "al dedim git istediğine ver naparsa yapsınlar yeterki git" plakayı aldı gitti

öyle bi acelem warki yanlız kıza yalvarıyorum hadi git die ... Sonra çekildi bastım şirketin otoparkına girdim bu hala arkamda otoparka girdiğimi gördü ve gitti ... babama söyledim böyle böyle oldu yazdım plakayı verdim haberin olsn die tmm kime verirse versin dedi beklemedeyim