Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..
[quote author=amorusso link=topic=16.msg18886#msg18886 date=1315741789]
Hayirlis olsun Ugur, hangi modeli kaca taktirdin, foto bekleriz
Kac telefon ile eslesebiliyor ?
[/quote]
abı benım malzeme parrot ın yaptıgı dıger bır mark parrot -BURY technologıes dıye bırsey..satan adamın demesı o yanı..bende arastırdım sonra zaten..
ozellıklerı soyle..
Cihazın fonksiyonları
DialogPlus ses kontrolü - Görsel ve işitsel kullanıcı desteğiyle ses eğitimi gerektirmeyen hızlı ve kusursuz kelime tanıma
Aynı anda birden fazla telefon görüşmesi yapılabilir - Telefon görüşmelerini beklemeye alma ve görüşmeleri değiştirme, maksimum 7 kişiyle telefon konferansı
Birden fazla telefon numarası isim başına
MP3 oynatma - cep telefonundan Car-HiFi Sistemi üzerinden1 2
Çift telefon bağlantısı - kite eş zamanlı olarak iki telefon bağlanabilir
Mükemmel ses araç içindeki ses sistemi ve telefon görüşmesi esnasında radyoyu otomatik sessize alma modunun kullanımı ile
Telefon defteri, çağrı listeleri sinyal gücü, telefon ismi ve operatör isimlerinin, vs. gösterilmesi1
Hoparlörün ve mikrofonun ses seviyesi ayarı araç kitinin menüsü üzerinden ayrı olarak yapılabilr
Kapasite: 10 telefonla eşleşme, 1000 SMS mesajı, 150 ses etiketi, 15.000 kişi
Voice memo işlevi Çağrıları kaydeder ve diğer sürücüler için bilgi bırakır
Text-to-speech - SMS mesajlarını, e-postalarını ve rehber girişlerini yüksek sesle okur
Metin görüntüleme - SMS mesajları, e-posta, çağrı kayıtları ve telefon rehberi görüntülenir
Dokunmatik ekran - Sezgisel, çok işlevli, kolay kullanımlı ekran
Voice Dailing - Sesli arama
Sihirli sözcük - Tek bir ses komutuyla sesli kontrol sağlanır
http://www.bury.com/cms/tr/ueruenler/kategorie/ekran-ile-bluetooth-uezerinden/produkt/bury-smart-6.html
aynı zamanda urun bu sıtede..
arabada yer olarak ust tarafa taktırmadım ben havalandırma calıstırma dugmelerının arasına kodum vıtesın onune resmını cekınce daha ıyı anlasılır..
fıyat olarak da 300tl ye taktırdım ben..ınternette arastırdıgım uzere fıyat da oldukca uygun..400tl den asagı bu urunden pek yok sen daha ıyı bılırsın abı zaten..