..:: Günlük Sohbet ::..

c@n

Super Moderator
Re: ..:: Günlük Sohbet ::..

Herkese gunaydin....

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

c@n

Super Moderator

Hosbulduk abi....:)

c@n

Super Moderator
Re: ..:: Günlük Sohbet ::..

Arabayi yikatiyorum, isim bitince gidip seyredeyim...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

tmy

New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

abi arabanın koltuklarını sildim bide marşpiyellerin fazla macunlarını cıkartttım canım cıktııı yaa 2 saat sürdü bu sıcakta garaj soğun bide :S

tsimen

New member

Valla Ferrari bundan öncede olduğu gibi bileğinin hakkıyla beceremeyince motorsporları yönetimini araya sokup egzos gazıyla beslenen difüzörü kısıtlattırdı ve kendine avantaj sağlattı. Bundan öncede kendi beceremediği esnek kanatları ve renonun burnundaki denge ağırlığını kaldırtmıştı.
Halbuki F1 in amacı devamlı yenilikçi gelişimlerin önünü açmak. Bakalım ileleyen zamanlarda diğer takımlar ferrarinin bu manüplasyonuna karşı ne geliştirecekler. Adamlar kurallar çerçevesinde sistem geliştirdiler sezon ortasında bazı yapamayanların katkısıyla kural değişikliği oldu. Dikkat edin motorsporları federasyonu bütün takımlar hemfikirse kural değişikliğini geciktirelim diyor iki takım itiraz ediyor ve biri tabiki ferrari.
Yinede ferrariye tebrikler.

J

Josefsalvatini

Guest

Abi senna nun filmini izledin mı f1 dünyanın en siyasi politik oyunu

J

Josefsalvatini

Guest

Kadıköy moda Ali usta dondurma ve kemal ustadan waffle :)

zerogravity

New member

Can hosgeldin.
Bugun sileye gidelim dedik demez olaydik 1,5 saat trafikte cakildim geri dondum. Deniz tutturdu denize giricem diye , havuza sokmaya korkuyorum malum bakteriler sebebiyle, doogru polonez derken arkadasi aradim abi sakin gelme yol ana baba gunu :( haydaaaa
Fenerbahce plajina , doogru kayaliklarin uzerinden suya :) su buuzzzz , plajin suyu hem kalabalik hem bulanik , neyse 45dk falan yuzdu sipada kurtuldum :) oyle yorulmusuzki baba ogul kafayi bir koyduk yeni uyandik.

tmy

New member

[quote author=ERDOGANKESGIN link=topic=16.msg11476#msg11476 date=1310317978]
Can hosgeldin.
Bugun sileye gidelim dedik demez olaydik 1,5 saat trafikte cakildim geri dondum. Deniz tutturdu denize giricem diye , havuza sokmaya korkuyorum malum bakteriler sebebiyle, doogru polonez derken arkadasi aradim abi sakin gelme yol ana baba gunu :( haydaaaa
Fenerbahce plajina , doogru kayaliklarin uzerinden suya :) su buuzzzz , plajin suyu hem kalabalik hem bulanik , neyse 45dk falan yuzdu sipada kurtuldum :) oyle yorulmusuzki baba ogul kafayi bir koyduk yeni uyandik.
[/quote]

abı bende 2 cıvarı dönüyodum trafik cok fenaydı haklısın donerken sıkıntı yoktu ama :D aksamlarıda donerken sıkıntı oluyo gelırken degıl.. cumartesı gununden mıllet çadır kurmuş plajlara

zerogravity

New member

[quote author=tmy link=topic=16.msg11477#msg11477 date=1310318124]
abı bende 2 cıvarı dönüyodum trafik cok fenaydı haklısın donerken sıkıntı yoktu ama :D aksamlarıda donerken sıkıntı oluyo gelırken degıl.. cumartesı gununden mıllet çadır kurmuş plajlara
[/quote]istanbul plajlara akmis yollar bombos , denize giden yollarda istanbul:(:( yani o kadar arac sileye nereye sigacakti anlamadim. Trafikte gozumun gordugu ortalama 1400 arac vardi ki o kuyruk gordugum 3-4 km , sucular abi gidemezsin olumlu kaza var 10km sonra deyince herkes geri donmeye cabaladi. Diyecegim suki en az 20bin istanbullu o trafikteydi plajlari dusunun birde eyvah eyvah...

J

Josefsalvatini

Guest

Yolu kapatan fenerlikeri polis gazliyir bizde arada kaynadık trafikte gözüm yanıyor Allah belalarını versin cocuk çoluk kaldik

J

Josefsalvatini

Guest

Bunlar taraftarsa ben hiçbirşeyin taraftarı değilim Allah milyon kere belalarını versin insanların arabalarına saldırıyorlar dövüyorlar 1 kisiye 100 kisi gözlerimiz yandı burası e-5

J

Josefsalvatini

Guest
Kapatılan yol sonucunda HAYATİ tehlike atlatan Yada ölen insanların hesabını kim verecek