..:: Günlük Sohbet ::..

43YD620

New member
günaydınnn güzel bir istanbul sabahından :)

rayen

Super Moderator
Yağmurlu sabahtan herkese günaydın.:)

yalcin

New member
angara yolcusu galmasın : ))) buakşam 5 gibi yola çıkmayı düşünüyorum. haftasonu aile ziyareti ve gezme..herkese selamlar. haftaya buluşmada görüşmek dileğiyle..

slhyldz

New member
Selam;
Aracı yıkadım, süpürdüm, sıfır paspaslarımı taktım ve son olarak yazlık lastiklerimide taktım. Yaza hazırım.

06meto06

New member
herkeze iyi pazarlar , 8 ay sonra merhabalar...

Gear

New member
3.18 ci cabrio 2005 aramizda kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi araç hakkında

yalcin

New member
arkadaşlar angara dan döndüm, gidiş yolunda ufak bir kaza atlattık çok şükür ağır maddi hasar gerçekleşmedi, Allah beterinden korusun, otoban ortasında kamyon lastiğinin üstüne çıktık, çarpan kenara çekiyordu, gece karanlık, yağış var derken, tutanak tutturduk lastiğin sahibide ordaydı trafik polisinde şuan tutanak haftaiçi aldırıcam inşallah, sağolsun Serkan çok yardımcı oldu telefondan... tekrar saygılar. görüşürüz. buarada fenci aziz abiylede buluştuk görüştük ankarada..

yalcin

New member
araçtan indim heryer karanlık zaten, bir baktım sis yok yerinde içinde sallanıyor tampon eki parçalanmış, tamponda çizikler var arka sol kapılar çizilmiş..vs..vs.. ama arka kapıları hallettim lastik iziymiş. sis yuvası kırılmış gibi ama değilse onu halledip tampona parça boya yapmayı düşündüm, ve yeni olan tampon eki tekrar değişecek:((( cana gelen mala gelsin, Allah beterinden korusun..

Gear

New member
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Berkan

New member
gecmiş olsun [MENTION=10]yalcin[/MENTION]

Günaydınlar

ayrıcada cumartesi bakımımı yapan ufak tefek sorunları halledip motora kadar temizleyen [MENTION=1967]ErbekOtomotiv[/MENTION] ve Nurbanıya ayrıca teşekürler ;) arac bir hoş geldi gözüme ;):cool:

By_Cesar

Active member
Günaydın Ekip. Mutllu haftalar.
Bende hafta sonu kışlık lastikleri söktürüp yazlıkları taktırmak için Sakarya’daydım. Yazlık lastikler balans ayarı yapılırken iki tanesinin tabandan yarık olduğu tellerinin göründüğü fark edildi ve kullanılmasının tehlikeli olacağı söylendi. Sonrasında lastikçim Goodyear bayii olduğundan elinde bulunan Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 almak durumunda kaldım. 1.5 yaşındaki aracımın 3 lastiğini daha miladını doldurmadan çöpe atmış oldum ne yazık ki. L:( 17 ınch jantlar büyük sıkıntı bizim araçlarda lastik yanakları da ince olduğundan özellikle sağlam düştüğün bir çukurda kucağına alıyorsun ne yazık ki :(
Ayrıca yazlık lastik alacaklara Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 tavsiye ederim aracın kalkışı duruşu ve frenlemesi yol sesi kesinlikle Hankook marka lastiklere göre kat be kat üstün . Önümüzdeki günlerde 2 adet daha Goodyear alıp takımı tamamlayacağım bakalım sonrasında lastik ile ilgili detaylı bilgiyi yine buradan paylaşırım. ;)

rayen

Super Moderator
Günaydın. [MENTION=1547]Berkan[/MENTION] güle güle kirtet. :D

Srhn

New member
benimde dün e5 acıbademden bostancı yönüne giderken orta şeritte bulunan bir maddeyipoşet zannettım ve arabayı ortalayıp gectım geçtiğim poşet değil taş çıktı arabanı altını ezmıs bıraz allahtan kartere falan denk gelmedı bide sonradan taktırdıgım ön lipin ortasını parçalamış :S

yalcin

New member
Ekli dosyayı görüntüle 2458yorgun kaplandan ilk görüntüler. ankara da [MENTION=2091]fenci[/MENTION] aziz abi ile ufak bir buluşma..oda yeni beyaz kaplanı teslim almış, ufak tadilat yaptırıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 2459 ankara mar başayara çektim aracı, ömer bey ilgi alakasını eksik etmedi tamponuda güzelce monte ettiler dönüş yolunda içim rahat etti açıkcası, giden ön karlık oldu sis farı zaten pert : )) lastikleri kontrol ettirdim havasını vs. problem çıkmadı çok şükür servisden sonra bir balans alacak sadece..