[quote author=tmy link=topic=16.msg40836#msg40836 date=1340663505]
timer da araba calısrken merkezı kiliti kapatamıyomuşsun bende duşunmuştum öyle dediler
[/quote]
bak bunu bilmiyodum tümay eğer öyleyse hiçbir espirisi kalmaz timerin
Arkadaşlar kısmetse yarın Avrupa turunun startını veriyorum. Yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olacağım, köprü, yol vs. durumları nedir? bilgilendirirseniz sevinirim.
Haliç köprüsü ve FSM köprüsündeki bakım onarım çalışmaları devam ediyo Rasim abi. Haliç köprüsünde ki trafik yaklaşık 15-20 dk lik gecikme yasatiyor. FSM icin bilgim yok.
Hayirli yolculuklar simdiden. Bende hafta sonu itibariyle kamping olayina start vericem arkadaslarla. Erikli-Danisment Orman kampina gidecegiz.
Sağol Ali. 1. köprüden geçeceğim. Gece 2 gibi herhalde sıkıntı olmaz. Kamp hayatı eğlencelidir. Keyfini çıkar. Ben de ağustos başı Marmaris/İnbükü orman kampında olacağım. Beklerim.
[quote author=rayen link=topic=16.msg40861#msg40861 date=1340709880]
Sağol Ali. 1. köprüden geçeceğim. Gece 2 gibi herhalde sıkıntı olmaz. Kamp hayatı eğlencelidir. Keyfini çıkar. Ben de ağustos başı Marmaris/İnbükü orman kampında olacağım. Beklerim.
[/quote]
gece 1. köprüde pek bişey yoktu dün geldim fakat haliçte bi yarım saat avcılar mezarlığın orda bi 45 dakka oyalandım. saat gece 1 di.
İyi akşamlar herkese. Bende tatilden döndüm Pro Ceedimle gittim geldim. Test etme imkanım da oldu. Kuşadası ve Didim'e gittim o tarafa gidecek olan varsa yollar tek şerit yapım halinde ve yollar erimiş arkadaşlar. Zift bulaştı ufak tefek dikkatli gidin.
Sağolun arkadaşlar. Turdan izlenimlerimi inşallah günü gününe aktarabilirim. Yok aktaramazsam hiç beklemeyin, tembel adamımdır, özellikle tatilde. ;D ;D ;D
Gece 2 de köprüye bakmayı unutmayın el sallıcam.
[quote author=rayen link=topic=16.msg40861#msg40861 date=1340709880]
[/quote]
rasim abi yer güzelse valla gelebilirim. karavancıka yatak koltuk yapılıyo haftasonu bu yaza en azından yatağım olur ama marmarise gitmek sitiyordum geze geze eğer orası güzel bi yerde bi iki gece konaklama yapabilirim
Güzel bir yer Selman. Sessiz sakin, güzel bir denizi olan yer istiyorsan mutlaka gelmen lazım. Benim olduğum tarihlerde gelirsen, soğuk içecek sıkıntısı çekmezsin.
eğer ayarlayabilirsem neden olmasın abi bende istanbuldan çıkıp geze geze marmaris yapıp marmariste 1-2gece konaklayıp dönüş yoluna yine geze geze arabada kala kala yapmak istiyordum bakalım abi ayarlamaya çalışıcam