Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..
Arkadaşlar ufak tefek sorularım için konu açmadan direk sohbet kısmına yazıyorum eğer sakıncası varsa uyarınız.
Benim aşağıdaki konularda fikir ve yardımlarınıza ihtiyacım var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler;
1- Aracım şu anda 24000 km de yağını değiştirmek istiyorum ancak ne yazıkki eskişehirde inatla 5-40 petrol ofisi koyuyorlar bu yüzden 30000 e kadar bekleyip başka yerde yaptırmayı düşünüyordum ancak bir proje için yurt dışına çıkmam gerekeceğinden yağ değişimini önceye aldırmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla bakım aralığı 15000 km ancak yağ değişiminin senede bir yapılması gerekiyor bu durumda şimdilik yağ,yağ filtresi ve hava filtresini değiştirsem ve daha sonra 30000 km ye geldiğinde 30000 bakımını yaptırsam garanti açısından sorun olurmu?
2- Yağ değişimini İstanbulda anlaşmalı servislerimizde castrol ile yapmak istiyorum yağ markasını değiştirmek sorun olurmu?
3- Araca ön arka park sensörü ve kilitlendiğinde otomatik kapanan camlar özelliklerini ekletmek istiyorum.Bana maliyeti ne olur? park sensörlerinin sadece sesle uyarması şimdilik yeter diye düşünüyorum.
4- Birde hazır oralara kadar gelmişken şu yazılım işinin bedeli nedir? Kradi kartı ile ödeme şartları nasıl?
Eskişehirde olduğumdan foruma üye olmama rağmen anlaşmalı servislerinizi tanımıyorum geldiğimde servise yönlendirilme ve ve servisin clup üyesi olduğuma dair bilgilendirilmesi için yardımlarınızı beklerim. Şimdiden teşekkürler.