..:: Günlük Sohbet ::..

c@n

Super Moderator
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Ve ve ve bu akşam 19'da Polonya-Yunanistan maçi ile Avrupa Şampiyonası başlar.... :D :D :D :D

Bir ay boyunca full maççççç .... ;D ;D ;D ;D ;D

Sam

New member

herkese günaydın

arda-buse

New member

tüm ceed clup dostlarına hayırlı cumalar

tsimen

New member

Can arkadaşım yeni aracın hayırlı olsun artık sen kullandıkça yorumlarını bekleriz.

c@n

Super Moderator

[quote author=tsimen link=topic=16.msg39730#msg39730 date=1339142344]
Can arkadaşım yeni aracın hayırlı olsun artık sen kullandıkça yorumlarını bekleriz.
[/quote]

Sağol kardeş, hayırlısı ile teslim alayım bol bol yorum yapacağım... :D :D

tsimen

New member

Arkadaşlar ufak tefek sorularım için konu açmadan direk sohbet kısmına yazıyorum eğer sakıncası varsa uyarınız.
Benim aşağıdaki konularda fikir ve yardımlarınıza ihtiyacım var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler;
1- Aracım şu anda 24000 km de yağını değiştirmek istiyorum ancak ne yazıkki eskişehirde inatla 5-40 petrol ofisi koyuyorlar bu yüzden 30000 e kadar bekleyip başka yerde yaptırmayı düşünüyordum ancak bir proje için yurt dışına çıkmam gerekeceğinden yağ değişimini önceye aldırmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla bakım aralığı 15000 km ancak yağ değişiminin senede bir yapılması gerekiyor bu durumda şimdilik yağ,yağ filtresi ve hava filtresini değiştirsem ve daha sonra 30000 km ye geldiğinde 30000 bakımını yaptırsam garanti açısından sorun olurmu?
2- Yağ değişimini İstanbulda anlaşmalı servislerimizde castrol ile yapmak istiyorum yağ markasını değiştirmek sorun olurmu?
3- Araca ön arka park sensörü ve kilitlendiğinde otomatik kapanan camlar özelliklerini ekletmek istiyorum.Bana maliyeti ne olur? park sensörlerinin sadece sesle uyarması şimdilik yeter diye düşünüyorum.
4- Birde hazır oralara kadar gelmişken şu yazılım işinin bedeli nedir? Kradi kartı ile ödeme şartları nasıl?
Eskişehirde olduğumdan foruma üye olmama rağmen anlaşmalı servislerinizi tanımıyorum geldiğimde servise yönlendirilme ve ve servisin clup üyesi olduğuma dair bilgilendirilmesi için yardımlarınızı beklerim. Şimdiden teşekkürler.

J

Josefsalvatini

Guest
[quote author=tsimen link=topic=16.msg1#msg1 date=1339144872]
Arkadaşlar ufak tefek sorularım için konu açmadan direk sohbet kısmına yazıyorum eğer sakıncası varsa uyarınız.
Benim aşağıdaki konularda fikir ve yardımlarınıza ihtiyacım var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler;
1- Aracım şu anda 24000 km de yağını değiştirmek istiyorum ancak ne yazıkki eskişehirde inatla 5-40 petrol ofisi koyuyorlar bu yüzden 30000 e kadar bekleyip başka yerde yaptırmayı düşünüyordum ancak bir proje için yurt dışına çıkmam gerekeceğinden yağ değişimini önceye aldırmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla bakım aralığı 15000 km ancak yağ değişiminin senede bir yapılması gerekiyor bu durumda şimdilik yağ,yağ filtresi ve hava filtresini değiştirsem ve daha sonra 30000 km ye geldiğinde 30000 bakımını yaptırsam garanti açısından sorun olurmu?
2- Yağ değişimini İstanbulda anlaşmalı servislerimizde castrol ile yapmak istiyorum yağ markasını değiştirmek sorun olurmu?
3- Araca ön arka park sensörü ve kilitlendiğinde otomatik kapanan camlar özelliklerini ekletmek istiyorum.Bana maliyeti ne olur? park sensörlerinin sadece sesle uyarması şimdilik yeter diye düşünüyorum.
4- Birde hazır oralara kadar gelmişken şu yazılım işinin bedeli nedir? Kradi kartı ile ödeme şartları nasıl?
Eskişehirde olduğumdan foruma üye olmama rağmen anlaşmalı servislerinizi tanımıyorum geldiğimde servise yönlendirilme ve ve servisin clup üyesi olduğuma dair bilgilendirilmesi için yardımlarınızı beklerim. Şimdiden teşekkürler.
[/quote]
Yağ filtresi ve hava filtresini orjinal alıp yağı dışarıda değiştirebilirsiniz sorun olmaz Garantı acısından
Yazılım kart ike oluyor pm atıyorum fiyatı
Park sensörü ve modüller 450-500 arası tutar
Yağ degisimi sorun olmaz
Anadolu yakasi ve Avrupa yakasi servisler ike anlaşmamız var sadece club stikeri olsa yeterli

enjanka

New member

Abi sticker ve çelik motor kartlarını nasıl alabiliriz?
Ya da çelik motor indirim kartı çıktı mı?

BerkayKRC

Moderator

[quote author=enjanka link=topic=16.msg39748#msg39748 date=1339151456]
Abi sticker ve çelik motor kartlarını nasıl alabiliriz?
Ya da çelik motor indirim kartı çıktı mı?
[/quote]
sticker bende mevcut verebilirim ümraniyeye çok sık geçiyorum yolda bulusursak direk aracınıza yapıştırabiliriz

enjanka

New member

[quote author=Bkny link=topic=16.msg39752#msg39752 date=1339151823]
sticker bende mevcut verebilirim ümraniyeye çok sık geçiyorum yolda bulusursak direk aracınıza yapıştırabiliriz
[/quote]

Aslında çok iyi olur Berkay. Bu gün zaten araba ile çıktım. Ne taraftasın? Akşam iş çıkışı uğrayıp alabilirim.

BerkayKRC

Moderator

[quote author=enjanka link=topic=16.msg39755#msg39755 date=1339152028]
Aslında çok iyi olur Berkay. Bu gün zaten araba ile çıktım. Ne taraftasın? Akşam iş çıkışı uğrayıp alabilirim.
[/quote]
birazdan özelden telefonumu yazıyorum :)

c@n

Super Moderator

Çok güzel aletmiş yahu... ;D ;D ;D ;D ;D

ugurkuscular

New member

dımı abı..
adamı gunaya sokar vallahı muthıs bısey...nası gıder bu =))

tsimen

New member

[quote author=Josefsalvatini link=topic=16.msg39745#msg39745 date=1339150363]
Yağ filtresi ve hava filtresini orjinal alıp yağı dışarıda değiştirebilirsiniz sorun olmaz Garantı acısından
Yazılım kart ike oluyor pm atıyorum fiyatı
Park sensörü ve modüller 450-500 arası tutar
Yağ degisimi sorun olmaz
Anadolu yakasi ve Avrupa yakasi servisler ike anlaşmamız var sadece club stikeri olsa yeterli
[/quote]
Zaten temmuzda yağ değişiminin üzerinden 1 yıl geçtiği için serviste yaptırmam daha faydalı olur acaba oradaki servis hangi yağı kullanıyor?
park sensörleri ve modülleri istanbula geldiğimde önereceğiniz yere taktırabilirim. Ulaşabileceğim tel no olursa sevinirim.
Club stickeri geldiğimde nerden temin edebilirim.
Birde şu meşhur şakırdama ben bir türlü karar veremedim dinleyip bu şakırdıyor veya şakırdamıyor diyebilecek birisine aracı dinletebilsem sevinirim.Ali arkadaşımız yazılım kesti demişti eğer sonuç olumluysa o yazılımıda yükletmek isterim.
Geldiğimde avcılar taraflarında olacağımdan herhalde uygun servis ersu yurt. Ama sonuçta hernekadar istanbulda okusamda (27 yıl önce) navigasyonla diğer yerlerede gelebilirim.

BerkayKRC

Moderator