..:: Günlük Sohbet ::..

rayen

Super Moderator
Herkese günaydın.

Sent from my GT-P3113 using Tapatalk

zerogravity

New member
[quote author=Bkny link=topic=16.msg1#msg1 date=1338792347]
günaydınnn bugün karar verdim arabaya en açığından bir cam filmi yaptıracağım önerisi olan?
[/quote]solarguard yada 3m yaptirt;)

BerkayKRC

Moderator
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

[quote author=zerogravity link=topic=16.msg39255#msg39255 date=1338793304]
solarguard yada 3m yaptirt;)
[/quote]
abi yaptırmam yaptırmam dediğimi biliyorsun hatta uygulama yapılırken nedeninide anlatmıştım fakat çok fazla hanzo var trafikte geçen akşam cadde dönüşü bacaklarım ağrıyordu arabayı hatun kullandı arabayı hatun kullandığını gören denyolar araçta göze batıyo tabi sürekli bi artistlik peşindeydiler fakat bizim hatun en güzel cevabı uzunçayırda e6 ya bağlanırken verdi :) golfü madara etti :D viraja yaklaşırken ki diyaloğu yazıyorum
a: bu golfler çok yatıyodu dimi?
b: ya golf b...mu yesin :D
a: bak şimdi bak napıcım
a: hız 90 vites 5 ten vites 3 deyip bekledi bekledi

golf tam yandan çıkarken ve de virajın içinden geçecekti dıştan yüklendi

a: araba çok güzel tutunuyor
b: eeeee yaniiiiii :D
a: benzin az ama napıyım basayım artık :D
b: ortalama 6.3 dü ama salla bişi olmaz bass bass :D yapıştır iyice :D
a: temde bir atraksiyon bir atraksiyon :D en ince makasına kadar 170-180 lerle girdi arabanın çok stabil olmasından da ayrı bi memnundu hani :)

golf mü onlar ataşehire girerken ışıklarda yanımızdaydı bende cocuga bir bakış attımki yiğenim s....çta b...nla oyna der gibi :D sonra sakin sakin gittik :)

sonuç cam filmi yaptırmaya karar verdim :D

aLi

Yönetim Ekibi

Valla bende ön cam dahil 1 numara cektirmek istiyorum.

J

Josefsalvatini

Guest

Simdi polis 70 hız sınırı olan yerde 70 le gidiyor kamerada var valla emniyet zengin oldu herkes geçiyor :)

c@n

Super Moderator

Millet te kafayı çalıştırıp geçmesin o zaman... hem yem verip hem bedeli ödememek olmaz... :):)

BerkayKRC

Moderator

Bugün yüksek lisans için başvurularımı tamamladım bakalım kısmetse mülakatlardan sonra yüksek bilgisayar mühendisi olmaya ilk adımı atmış olacağım :D

c@n

Super Moderator
Gercekten guzel habermis... yihuuu....:):):)

Sent from my Galaxy Nexus using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

J

Josefsalvatini

Guest
Indirim once FULL'den gelir. Motorin indirimi icin yarini beklemedik bugun 21:00'de fiyatlari dusurduk Indirimli fiyatlarla bugunden FULL'leyin!

Sam

New member

[quote author=Bkny link=topic=16.msg39259#msg39259 date=1338794394]
abi yaptırmam yaptırmam dediğimi biliyorsun hatta uygulama yapılırken nedeninide anlatmıştım fakat çok fazla hanzo var trafikte geçen akşam cadde dönüşü bacaklarım ağrıyordu arabayı hatun kullandı arabayı hatun kullandığını gören denyolar araçta göze batıyo tabi sürekli bi artistlik peşindeydiler fakat bizim hatun en güzel cevabı uzunçayırda e6 ya bağlanırken verdi :) golfü madara etti :D viraja yaklaşırken ki diyaloğu yazıyorum
a: bu golfler çok yatıyodu dimi?
b: ya golf b...mu yesin :D
a: bak şimdi bak napıcım
a: hız 90 vites 5 ten vites 3 deyip bekledi bekledi

golf tam yandan çıkarken ve de virajın içinden geçecekti dıştan yüklendi

a: araba çok güzel tutunuyor
b: eeeee yaniiiiii :D
a: benzin az ama napıyım basayım artık :D
b: ortalama 6.3 dü ama salla bişi olmaz bass bass :D yapıştır iyice :D
a: temde bir atraksiyon bir atraksiyon :D en ince makasına kadar 170-180 lerle girdi arabanın çok stabil olmasından da ayrı bi memnundu hani :)

golf mü onlar ataşehire girerken ışıklarda yanımızdaydı bende cocuga bir bakış attımki yiğenim s....çta b...nla oyna der gibi :D sonra sakin sakin gittik :)

sonuç cam filmi yaptırmaya karar verdim :D
[/quote]
berkay bendeki solarguard tanıdık var yardımcı olurum hatta kaput amortisörüyle arka arkayalar ikisinidde çıkarırız aradan bendeki en ön camdakini yaptırırz

Zafercet

New member
[quote author=Josefsalvatini link=topic=16.msg1#msg1 date=1338817672]

Simdi polis 70 hız sınırı olan yerde 70 le gidiyor kamerada var valla emniyet zengin oldu herkes geçiyor :)
[/quote]
Abi bana da ceza gelmis eve bugün.131 km hızla gebze-izmit istikametinde.151 tl kaçtı malesef.
İşin ilginç yanı ben aracı farkettim.üstelik yavaşlayacak imkanimda vardı ama bir plakasina baktım,41 plakayı görünce bir rahatlama çöktü üstüme nedense,hızımı kesmeden geçtim yanından.:D
Gittim gittim 10 dk sonra yahşi cazibe deki kemal gibi derinden bir dan sesi geldi.beyin böyle birşey,nasıl düşündüysem artık o an ,41 plaka bana ceza kesmez diye düşünmüşüm.:D

Sam

New member

bildiğiniz yada tanıdığınız karavan firması varmı bu yaza vosvoscuğuma başlamak istiyorum ufaktan sağını solunu yapmak istiyorum yardımcı olabiliecek aracımı yaptıracağım veya fikir alabilieceğim kişileri biliyorsanız irtibata geçmek isterim.

J

Josefsalvatini

Guest

zafer gcmıs olsun valla ben gazlarken onlar nasıl radarsa bende radar gıbı onları arıyrum:)

zerogravity

New member
[quote author=Sam link=topic=16.msg1#msg1 date=1338839643]
bildiğiniz yada tanıdığınız karavan firması varmı bu yaza vosvoscuğuma başlamak istiyorum ufaktan sağını solunu yapmak istiyorum yardımcı olabiliecek aracımı yaptıracağım veya fikir alabilieceğim kişileri biliyorsanız irtibata geçmek isterim.
[/quote]
Selman;

Aklından geçenleri proje yapalım , hersey şekillensin ondan sonrasına bakarız birlikte , elimizden birçok is geliyor çok şükür , beraber bununda altından kalklariz;)