[quote author=HARUN link=topic=16.msg38994#msg38994 date=1338496264]
Proceed le dayım karşıya geçmişti park halinde camını patlatıp arabadaki telefonu almışlar iyiki ekran falan taktırmamışz bide ona yanardık
[/quote]
geçmiş olsun harun allah beterinden saklasın
saat 22 den beri 3 farklı benzıncıde 3 kere arabamı yıkadım..
neden??????
arabayı yıkıyorum mıs gibi.
hızlı cilayıı püskürtüp kurulamaya geçiyorum.
fakat o da ne. araba kuruladıkça köpürmeye başlıyo..
diyorumki sabunlu kaldı herhalde..ama tabi bi daha yıkama sırasına giremiyorum. malum benzinlik taksiciler ve dolmuşcularla dolu o saatte.
başka benzinliğe giriyorum boş yer buluyorum.
aynı işlemleri yapıyorum çook titizlikle duruluyorum. cilamı atıyorum . tam kuruluyorum araba gene köpürüyo..
en sonunda cilaya bi bakıyorumki aynı şişe dizaynında olan başka bir madde. JANT TEMİZLEYİCİSİ...
onu gördüm ve başımdan aşşagı kaynar sular döküldü...
artık arabayıda durulayacak benzıncı kalmadı hepsı azına kadar dolu...
en sonunda bı yer buldumda arabayı bı daha yıkadım ama o kımyasal madde ıceren jant temızleyıcısı umarım boya ve cılama zarar vermemıstır=(
sabah görücez..
bu saate kadar araba yıkadım.. geberiyorum yorgunluktan.
Jant temizleyici kısa sürede boyaya zarar vermez Ali. Ama gözün aydın arabanın üzerinde gram cila kalmamıştır. ;D ;D ;D
Güzel bir yıkama yap, arkasından koruyucu bir seleant, daha sonra bir cila at.
[quote author=ali gürbüz link=topic=16.msg39002#msg39002 date=1338501167]
saat 22 den beri 3 farklı benzıncıde 3 kere arabamı yıkadım..
neden??????
arabayı yıkıyorum mıs gibi.
hızlı cilayıı püskürtüp kurulamaya geçiyorum.
fakat o da ne. araba kuruladıkça köpürmeye başlıyo..
diyorumki sabunlu kaldı herhalde..ama tabi bi daha yıkama sırasına giremiyorum. malum benzinlik taksiciler ve dolmuşcularla dolu o saatte.
başka benzinliğe giriyorum boş yer buluyorum.
aynı işlemleri yapıyorum çook titizlikle duruluyorum. cilamı atıyorum . tam kuruluyorum araba gene köpürüyo..
en sonunda cilaya bi bakıyorumki aynı şişe dizaynında olan başka bir madde. JANT TEMİZLEYİCİSİ...
onu gördüm ve başımdan aşşagı kaynar sular döküldü...
artık arabayıda durulayacak benzıncı kalmadı hepsı azına kadar dolu...
en sonunda bı yer buldumda arabayı bı daha yıkadım ama o kımyasal madde ıceren jant temızleyıcısı umarım boya ve cılama zarar vermemıstır=(
sabah görücez..
bu saate kadar araba yıkadım.. geberiyorum yorgunluktan.
[/quote]
Ali gecmis olsun, bende kökü diye cila sıkıp arabanın bütün paspaslarini temizlemek zorunda kalmıştım . I gunden sonra sonax yesil sisede hicbisey almiyorum )