[quote author=ugurkuscular link=topic=16.msg33465#msg33465 date=1334816959]
gunaydın herkese..
aynen can abı adamın ıcı kıyılıyor valla bu havada hep yagmur hep yagmur..
ben de 23 nısan tatılı sebebıyle cuma gununu de ızın alarak ufak caplı 4 gunluk bı londra zıyaretı yapıcam ıns..
23u gecesı donucem hayırlısı ıle..
sevgıler, saygılar
[/quote]
Valla hayat sana güzel Uğur kardeş.... hayırlı yolculuklar... ben de o işi önümüzdeki hafta Bodrum a giderek yapıyorum...
valla yusuf abı denetımler artık bıtmeye yaklastı o yuzden hemen fırsattan ıstıfade ettım bende..
can abı havalar ıyımıymıs bodrum da, ıngıltere berbatmıs anasını satım 8-9 derece kapalı yagmurlu =)
kasvetlı ulke vesselam
[quote author=c@n link=topic=16.msg1#msg1 date=1334819887]
Valla hayat sana güzel Uğur kardeş.... hayırlı yolculuklar... ben de o işi önümüzdeki hafta Bodrum a giderek yapıyorum...
[/quote]
Can abi bitez de edirne cigercisi var severmisin bilmem ama seviyosan mutlaka ugra bi aksam kofte ve makarnasi da cok guzel
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk
[quote author=ugurkuscular link=topic=16.msg33475#msg33475 date=1334823485]
valla yusuf abı denetımler artık bıtmeye yaklastı o yuzden hemen fırsattan ıstıfade ettım bende..
can abı havalar ıyımıymıs bodrum da, ıngıltere berbatmıs anasını satım 8-9 derece kapalı yagmurlu =)
kasvetlı ulke vesselam
[/quote]
[quote author=gejder link=topic=16.msg33477#msg33477 date=1334823932]
Can abi bitez de edirne cigercisi var severmisin bilmem ama seviyosan mutlaka ugra bi aksam kofte ve makarnasi da cok guzel
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk
[/quote]
can abi yalıkavak kabaklı köftecisine git seni krallar gibi ağırlatayım ama o köfteden yemeden gelme
[quote author=c@n link=topic=16.msg33489#msg33489 date=1334836734]
Yahu biz perhizdeyiz diyoruz siz ne öneriyorsunuz... ama bir porsiyon köfte yiyebilirim, sade ekmeksiz çoban salata ile...
[/quote]
bırakın bu işleri her cuma her cuma kızıla dayanıyorsunuz
[quote author=HARUN link=topic=16.msg33491#msg33491 date=1334837136]
bırakın bu işleri her cuma her cuma kızıla dayanıyorsunuz
[/quote]
vallahi geçen sefer kepekli tost ekmeğinden yapılmış tost yedi can abi
[quote author=c@n link=topic=16.msg33489#msg33489 date=1334836734]
Yahu biz perhizdeyiz diyoruz siz ne öneriyorsunuz... ama bir porsiyon köfte yiyebilirim, sade ekmeksiz çoban salata ile...
[/quote]
can abi arada sırada ödüllendir kendini ayda 1 akşam dan birşey olmaz yaa
Onca yıldır yiyorum o ödüllerden çok yedim... artık yeter...
Bu aralar duraklama dönemi herhalde, daha 8 kilonun üzerine çıkamadım ama tabi spora da gerektiği kadar gidemedim, ama ilk hedef Mayıs sonuna kadar o 8 i 15 e çıkartmak, yani 1.5 ayda daha 7 kilo vermem lazım.... azimliyim başaracağıma inanıyorum... Neticede sigarayı bıraktım, tam 6 ay oldu, kiloyuda veririm....
[quote author=c@n link=topic=16.msg33507#msg33507 date=1334840929]
Onca yıldır yiyorum o ödüllerden çok yedim... artık yeter...
Bu aralar duraklama dönemi herhalde, daha 8 kilonun üzerine çıkamadım ama tabi spora da gerektiği kadar gidemedim, ama ilk hedef Mayıs sonuna kadar o 8 i 15 e çıkartmak, yani 1.5 ayda daha 7 kilo vermem lazım.... azimliyim başaracağıma inanıyorum... Neticede sigarayı bıraktım, tam 6 ay oldu, kiloyuda veririm....
[/quote]
dukan diyetimi yoksa abi?