Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..
[quote author=rayen link=topic=16.msg29532#msg29532 date=1331804462]
Herkese günaydın. Zorunlu olarak cigarayı bırakma operasyonuna başlamış bulunuyorum.

Bugün hastanede tahlillerimi yaptırdım. Saat 15'de sonuçlarımı gösterip, verecekleri "pisikolojik deli" ilacımı içmeye başlayacağım.

Dokturun muayene sonunda maşallahın var bir 30 yıl daha içersin demesine rağmen, cigaraya vereceğim parayla, ikinci bir araba almayı planladığım için, bıraksam iyi olur diye kendi kendime telkinde bulunuyorum. ;D
[/quote]
10 sene boyunca gunde 1,5 - 2 paket sigara ictim . Ortamalama 20-25.000 lira civari bir para harcamisim : )
3 sene once biraktim , full kardayim artik. Hala dusunuyorum niye ictim ben bu mereti....
Sevinince...uzulunce..yemekten sonra..sonra ... "sey"den sonra...

cayla beraber...kahve ile beraber...
kola ile beraber...Cevabinin bulamadim....
Sigarayi biraktigim gun soyle bir olay oldu, bronsittim kusacak kadar oksuruyorum buna ragmen ara ara hatundan habersiz sigara icmeye calisiyordum..oyle bir kacamak aninda bir okusurk krizi geldi 1 dakika gozlerimden yaslar gelene kadar oksurdum, sonrasinda bir baktim hala sigaradan cekmeye calisiyorum, o an iste kafada bir salter atti, bu durumda bile hala icmye calisitigim bu meret uyusturucudan betermis meger dedim, sigarayi sondurdum, bir daha da yakmadim..darisi basina Rasim abi