..:: Günlük Sohbet ::..

Snaan

New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

zaten ucuz bir araba olsa karizması kalmaz. scirocco ucuz olsa bu kadar satılmazdı bence. arabada hicbi numara yok ki. (122lik olan icin konusuyorum)

c@n

Super Moderator

Günaydın millet....

Fullun internet sitesine girince kos koca rekabet şimdi başlıyor diye yazı çıkıyor.... Ve başka hiç birşey yok... Çok merak ettim şimdi, ne çıkacak bunun içinden...

c@n

Super Moderator

Öylede olabilir, ya da dün geceki zamlardan sonra yapacağı kampanyayı tanıtmadan önce merak topluyorlar... ;D ;D ;D ;D

BerkayKRC

Moderator

zamlı bir günden hepinize günaydın ;D

rayen

Super Moderator

Herkese günaydın. Zorunlu olarak cigarayı bırakma operasyonuna başlamış bulunuyorum. :)
Bugün hastanede tahlillerimi yaptırdım. Saat 15'de sonuçlarımı gösterip, verecekleri "pisikolojik deli" ilacımı içmeye başlayacağım. :D
Dokturun muayene sonunda maşallahın var bir 30 yıl daha içersin demesine rağmen, cigaraya vereceğim parayla, ikinci bir araba almayı planladığım için, bıraksam iyi olur diye kendi kendime telkinde bulunuyorum. ;D

Zafer P

New member

Rasim Abi "Sigara bırakılmaz ara verilir." Klasik ama gerçek bi söz...

Zafer P

New member

He aklıma gelmişken Arabam suyla çalışsa,Sigara içmesem, A.Sütü içmesem, Evde doğalgaz kullanmasam, elektrik kullanmasam, suya para ermesem, yemek yemesem bende o %50 nin içinde olmazsam adam değilim.
Hergün dua ediyorum :mad: dolardaki bu "istikrar" devam etsin diye.

amorusso

New member

[quote author=rayen link=topic=16.msg29532#msg29532 date=1331804462]
Herkese günaydın. Zorunlu olarak cigarayı bırakma operasyonuna başlamış bulunuyorum. :)
Bugün hastanede tahlillerimi yaptırdım. Saat 15'de sonuçlarımı gösterip, verecekleri "pisikolojik deli" ilacımı içmeye başlayacağım. :D
Dokturun muayene sonunda maşallahın var bir 30 yıl daha içersin demesine rağmen, cigaraya vereceğim parayla, ikinci bir araba almayı planladığım için, bıraksam iyi olur diye kendi kendime telkinde bulunuyorum. ;D
[/quote]

10 sene boyunca gunde 1,5 - 2 paket sigara ictim . Ortamalama 20-25.000 lira civari bir para harcamisim : )
3 sene once biraktim , full kardayim artik. Hala dusunuyorum niye ictim ben bu mereti....
Sevinince...uzulunce..yemekten sonra..sonra ... "sey"den sonra... :) cayla beraber...kahve ile beraber...
kola ile beraber...Cevabinin bulamadim....

Sigarayi biraktigim gun soyle bir olay oldu, bronsittim kusacak kadar oksuruyorum buna ragmen ara ara hatundan habersiz sigara icmeye calisiyordum..oyle bir kacamak aninda bir okusurk krizi geldi 1 dakika gozlerimden yaslar gelene kadar oksurdum, sonrasinda bir baktim hala sigaradan cekmeye calisiyorum, o an iste kafada bir salter atti, bu durumda bile hala icmye calisitigim bu meret uyusturucudan betermis meger dedim, sigarayi sondurdum, bir daha da yakmadim..darisi basina Rasim abi:)

c@n

Super Moderator

[quote author=rayen link=topic=16.msg29532#msg29532 date=1331804462]
[/quote]

Abi çok güzel bir karar... bundan 5 ay önce bende aynı kararı aldım ve şu an çok mutluyum, sağlıklıyım ve o para cebime kalıyor ve büyük zevkle yiyorum.... ilk 3-4 gün zorluk çekersin ama ondan sonrası rahat.....

rayen

Super Moderator

[quote author=Zafer P link=topic=16.msg29533#msg29533 date=1331804713]
Rasim Abi "Sigara bırakılmaz ara verilir." Klasik ama gerçek bi söz...
[/quote]
;D
Bakalım artık. Ben hiç ara da vermediğim için, durum ne olacak. Ben ki, ameliyat olup uyuşukluk geçince Ankara Numune hastanesinin çatısında elinde serum torbası ile cigara içmiş adamım. ;D
Kameralar tesbit edebilseydi, herhalde acınacak adamlar kategorisinde liste başı olurdum. ;D

Sam

New member

Forum olarak karar alip biraksakmi :) :) :) gencligim gidiyo ama bi turlu birakamiyorum bende iradem yok :(

c@n

Super Moderator

Rasim abi, ben bir fiil 17 yıl boyunca içtim o zıkkımı... büyük konuşmak istemem ama inşallah bir daha hayatım boyunca içmek istemiyorum.... Bence bırakabilirsin abi, önemli olan üç beş günü atlatmakta...

Zafer kardeşim, sigara bence bırakabilinir, herhalde o ilk haftanın sıkınıtısı çektikten sonra insan bir daha başlamaz diye düşünüyorum....

Zafer P

New member

Abi ben 20 gün daynabildim. İnşallah bırakır Rasim abi. Kayın peder 10 sene içmedi. 10 sene sonra yaktı yine bitane. Sanki gece içip yatmış gibi dedi. Onun için ara verilir dedim. Gönlüm bırakmasından yana tabi. Ama benim hiç niyetim yok. Hani hanımımı bırakırsın sigarayımı diye sorsalar "Pas " derim :)

aLi

Yönetim Ekibi

Bende bu sene başlamayı düşünüyorum artık.30 yaşından sonra başlayınca bişey olmuyormuş :):):):)

Snaan

New member

jantlarım siyah olduuuu :)

Snaan

New member

teşekkür ederim araba çok çamurlu diye eklemiym dedim saygısızlık gibi olmasın :)