..:: Günlük Sohbet ::..

BerkayKRC

Moderator
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

turbo timer ların HKS versiyonlarında 2 çeşidi vardır; type0 ve type 1 diye ikiside aynı mantık ile çalışır fakat type 0 olan versiyonunda devir saatine ve hızına bakmadan sureyı hesaplar ornek 2000 devir sakin 50 ile gidince 30sn sonra arabayı kapatıyorsa 200 le gidip 4500 devirlerde seyredersen 2 dakikada kapatır gibi. aklına guvenlık sorusu takılmasın zaten el frenine bir baglantı kablosu atılıyor aracın el freni indirildiği anda kapatıyor motoru. Gelişmiş olanlarında vites değisincede kapatıyor fakat bu type 0 olan 100 liracık cihazda yok. cihaz çalışıyorken akü voltajınıda gösteriyor + olarak.

MehmetK

New member

[quote author=aLi link=topic=16.msg29152#msg29152 date=1331210527]
Yaz geliyo uyandirayim..

[/quote]

Bu da olursa ciddi anlamda sivil toplum örgütü yolunda emin adımlarla ilerleriz :)

aLi

Yönetim Ekibi

Herseyin zamani var Mehmet daha neler olucak bu sitede :)

İsteyenler olursa tabiki yaptiririz sadece öyle bir ön fikir olmasi acisindan koydum ama senden baska kimsenin dikkatini cekmemis :)

BerkayKRC

Moderator

bence elemeli tur zamanlı go kart yapalım topluca :)

BerkayKRC

Moderator

az önce kadosan namiştain amortisorde eibach yaylarımı taktırarak bende eibachlılar kervanına katılmıs bulunmaktayım ilk izlenim güzel frenleme güzel viraj kabiliyeti şık duruş :) israfil kardeşime ve yusuf abiye katkılarından ötürü teşekkürü bir borç bilirim

Snaan

New member

aaah ah şu eibachlar biraz ucuz olsa :D

HARUN

New member

[quote author=Bkny link=topic=16.msg29205#msg29205 date=1331291763]
Forumda nereye yazacağımı bilemedim fakat bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olabilir mi? i30 ile araçlarımızın motoruna kadar aynı oldugunu biliyoruz şasede aynı acaba http://www.x-tremetuning.com/shop/index.php?target=products&product_id=5322 bu kule gergisi bizim aracımızada uyuyor mu?
[/quote]

Ben oluyor diye biliyorum..

BerkayKRC

Moderator

slolomda çok fark ediyormuş fakat ilk sert slolomda yayların yerine otururken çıkarttığı taaaaaaaaaak sesinden ötürü tırsmadımda değil :D ne oluyoruz dedim :) fakat keyif aldım verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum ;)

J

Josefsalvatini

Guest

Memnunsan sorun yok :) Berkay yarın uğra amirtisorleri tekrar sıksınlar

amorusso

New member

hayirlis olsun eibachlar :)) benimkilerden hic ses falan gelmedi...sanirim 50-600 km sonra rot balans yapilmasi lazim galiba...

J

Josefsalvatini

Guest

Ercan hemen yaptir :) gerçi yazlık kişlik yaparken yaparsın daha iyi

amorusso

New member

Bana da oyle dediler yazlikalara yaptir diye, ama bu bahar gelemek bilmiyor, benim km de nerdeyse 800 oldu yaya sonrasi :):)

bloodmen

New member

[quote author=MehmetK link=topic=16.msg29193#msg29193 date=1331283386]
Bu da olursa ciddi anlamda sivil toplum örgütü yolunda emin adımlarla ilerleriz :)
[/quote]

Bende isterim 3 tane

bloodmen

New member

[quote author=Bkny link=topic=16.msg29190#msg29190 date=1331277376]
turbo timer ların HKS versiyonlarında 2 çeşidi vardır; type0 ve type 1 diye ikiside aynı mantık ile çalışır fakat type 0 olan versiyonunda devir saatine ve hızına bakmadan sureyı hesaplar ornek 2000 devir sakin 50 ile gidince 30sn sonra arabayı kapatıyorsa 200 le gidip 4500 devirlerde seyredersen 2 dakikada kapatır gibi. aklına guvenlık sorusu takılmasın zaten el frenine bir baglantı kablosu atılıyor aracın el freni indirildiği anda kapatıyor motoru. Gelişmiş olanlarında vites değisincede kapatıyor fakat bu type 0 olan 100 liracık cihazda yok. cihaz çalışıyorken akü voltajınıda gösteriyor + olarak.
[/quote]

Kullanan varmı ?

tavsiye ettiğiniz cihaz + model ve montaj yeri yardım :)

c@n

Super Moderator
Re: ..:: Günlük Sohbet ::..

Bence cok gerekli bir parca degil.... o kadar para vermeye degmez.... araci stop etmeden bir 30 saniye calisir durumda kalsin yeter..

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

BerkayKRC

Moderator

Arkadaslar turbo timer guzel bir uygulama 120lira ve iscilikle takiliyor hks type0 yeterli fakat aracinizi otoyikamada valede falan verdiginizde adamlar stop edince sasiriyor tekrar mars basip kapamaya calisiyorlar millet bilmiyor bu yuzden iyi dusun derim

ugurkuscular

New member

ıkı uc gundur arabamı fazla kullanma fırsatım oldu..
jantları taktıktan sonra pek kullanamıstım..dun yıkattım bı ılk aldıgım gunlerden sonra hıc bukadar asık olmamıstım arabaya 2.baharımızı yasıyoruz valla bı jant aracı bu kadar mı degıstırır.. =)
vırajlarda kuru zemınde yuksek hızlarda ınanılmaz yol tutus var su an..sahıl yolunda falan dans ettım cumartesı aksamı..dıreksıyonda sankı yumusadı gıbı geldı bana ama belkı de psıkolojık bır etkıdır..
neyse bunlar guzellıkler gelelım dıkenlere =)
yemın edıyorum bazı yollarda bobrek tası dokucek hale geldık anasını satım..tangır tungur tangır tungur..en ufak cukurda en ufak tumsekte sallantı fazla..cukurlardan kacmaktan bı hal oldum temız yollara gırer oldum =))
yanaklar ınceldı yaylarda etkısını daha fazla gostermeye basladı..her guzellıgın bır dıkenı oluo tabı artık ıdare edıcez..
onun dısında baska sıkıntım yok gıbı sımdılık..
hersey guzel bakalım gerısı nasıl gelıcek

amorusso

New member

Bu yorum bir cok seyi anlatiyor, 17 inc janta bende cok sulandim, bende de eibach var, acikcasi bu yuzden tirsiyordum,
bobrek tasi dusurmeyelim diye, gunluk kullanimda 17 inch + eibach dikkat ister, ama dus yolda kullanimi zevki apayri :)

Snaan

New member

benim için arabanın şekli herşeyden önemli. zaten böbreğimde taş olması da pek isteyeceğim bir durum değildir :D aşı olur gibi; daha taş çıkarmadan, düşürecek hareketleri yapıyorum :D