abi galatasaraylılar böyle konuşuor ya yazmadan çıldırmadan edemiorm neyin kafasını yaşıorsunuz 1300 küsür gün olmuş bi yendiniz sanki şampiyon oldunuz arkadaş bu neyin hırsıdır anlamıorm hll olsn yendiniz güzel oynadınız hatta ilk yarı 5 tane daha atardınız ama atamadınız tebrikler yani uzatmanıza gerek yok şikeden bahsedior arkadaşım sadece fenermi yapmış bu şikeyi bir sürü takımların adı geçior ama nedir bu feneri çekememezlik anlamıorm............
kanka üzülme ya boşver futbol için değmez. takılıyoruz işte birbirimize hepsi bu. şike yapıldıysa da bunu yapan sen değilsin veya başka bir fb taraftarı değil. aziz yıldırım yaptı. sorun sadece sizin azizi savunmanızda
[quote author=c@n link=topic=16.msg24084#msg24084 date=1323699429]
Sende Eibach alacan değil mi...?? Ahhh ahhh bıyığımız yok ki...
[/quote]
haha abi ben memnunum bi sorun yok sadece ön taraf gereginden fazla düştügü için deişcem yoksa hr kötü yay deil 3.5 dio onu 5-6 düşürdü sorun o
[quote author=Barışcan link=topic=16.msg24138#msg24138 date=1323714036]
haha abi ben memnunum bi sorun yok sadece ön taraf gereginden fazla düştügü için deişcem yoksa hr kötü yay deil 3.5 dio onu 5-6 düşürdü sorun o
[/quote]
[quote author=Barışcan link=topic=16.msg24138#msg24138 date=1323714036]
[/quote]
Daha ne olsun yahu..... sana bastan beri diyoruz....
bu arada bizim gökhan korkmazın arabasını kullandım 90 lık manuel..
abi böyle bi enjektör şakırdaması hiçbir araçta görmedim araba resmen dile gelmiş..
resmen traktör sesi geliyor, düşük devir bandında gaza yuklenınce hemen gecıyor ama ,gerçekten bu kadarını ılk defa duydum.