abılerım saygılar sevgıler..
dun gece ıtıbarıyle yurda ayak bastık hayırlısı ıle..romayı gezdık gorduk..arada bı de floransa yaptık..
akıllarda kalan alfa 159 polıs arabaları oldu hehe=))
can abı yusuf abı..gelır gelmez aradım dp tunıngı yaylarımı ayırttım yarın sabahtan gıdıp alıcam..
430tl ceedclub ındırımı var dedı kadın gogsum kabardı.. =))
nerde taktırdınız bunu guvenılır yer neresı abı..hemen alınca goturıyım de ıs bıtsın pazara kalmasın..
günaydın arkadaşlar..
foruma üyeliğimden bugüne dek ilk defa yazıyorum zaten çokta olmadı sizlere katılalı.. yaklaşık bir buçuk senedir 2010 ceed concept dizel otamatik aracımı kullanıyorum aldığım günden beri gayet memnun ve severek kullanıyorum ve biraz geçte olsa umarım bundan sonra sizlerle tanışıp burada fikirlerimizi ve bildiklerimizi paylaşmaktan memnuniyet duyacağım banada bir ceed sahibi olarak ceedclub.tr'de yer açtığınız için herkese teşekkürlerimi sunuyorum.. en kısa zamanda aracımla birlikte resmimide foruma eklicem.. umarım güzel organizasyonlarda herkesle yüz yüzede tanışma fırsatımız olur.. şimdilik bu kadar diyerek tekrardan herkese hayırlı güzel hafta sonları diliyorum..
[quote author=gezmişoğlu link=topic=16.msg22552#msg22552 date=1321086456]
günaydın arkadaşlar..
foruma üyeliğimden bugüne dek ilk defa yazıyorum zaten çokta olmadı sizlere katılalı.. yaklaşık bir buçuk senedir 2010 ceed concept dizel otamatik aracımı kullanıyorum aldığım günden beri gayet memnun ve severek kullanıyorum ve biraz geçte olsa umarım bundan sonra sizlerle tanışıp burada fikirlerimizi ve bildiklerimizi paylaşmaktan memnuniyet duyacağım banada bir ceed sahibi olarak ceedclub.tr'de yer açtığınız için herkese teşekkürlerimi sunuyorum.. en kısa zamanda aracımla birlikte resmimide foruma eklicem.. umarım güzel organizasyonlarda herkesle yüz yüzede tanışma fırsatımız olur.. şimdilik bu kadar diyerek tekrardan herkese hayırlı güzel hafta sonları diliyorum..
[/quote]
hosgeldınız tekrar anadolu yakasında her cuma bulusuyoruz sıte bulusmalarımız kısa aralıklarla oluyor katılımlarınızı beklerız
neyse yayları kacırmadan bıtmeden hallettık bugun ısı..
yusuf abı dedıgın yer tertemız taktı bugun ıtıbarıyle hıc olumsuz bısey yok ses takırtı tukurtu..
gayet guzel yaylar uyum sagladı..
cok hosuma gıttı ama arada tas gıbı oldu..
frene basıosn hıc banamısın demıo aynen devam konfor acısından hıc kayıp yok..
bence cok basarılı oldu bu eibach ısı..
emegı gecen herkese tesekkur..