..:: Günlük Sohbet ::..

c@n

Super Moderator
Re: ..:: Günlük Sohbet ::..

Alet guzel.... Bence fiyatta iyi....

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

J

Josefsalvatini

Guest
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

art[quote author=c@n link=topic=16.msg20084#msg20084 date=1317233364]
Alet guzel.... Bence fiyatta iyi....

[/quote]+ 5000000

c@n

Super Moderator

Sinan daha once bravo kullandin mi...?? Hic icine bindin mi...?? Nerden biloyorsun arabanin kotu oldugunu, ve o fiyat etmedigini..... Yorum yazarken bunlari goz onune alda yaz....

ali gürbüz

New member

[quote author=Snaan link=topic=16.msg20092#msg20092 date=1317233994]
fotoğrafları iğrenç. arabayı tam sığdırabildiği bir fotoğraf yok :) ama fiat sahibi de bu kadar olur zaten. o paraları fiata nasıl veriyorlar anlamıyorum 2. eli bile 40 bin lira yani şaka gibi.
[/quote]
fiat sahibide bu kadar olur derken ne demek ıstıyosun sınan adam akıllı yazarmısın?

J

Josefsalvatini

Guest

sanzımanı beklentımı karsılasaydı kesınlıkle bravo alırdım cok kullanıslı ve cekıcı bır arac malzeme kalıtesı ust sevıyede donanım bızden cok daha ıyı tam otomatık yada cıft kavramalısı suan olsa satıp alırım

c@n

Super Moderator

Bu arada sunu da unutma, kia dan once 4 adet bravo kullandim... Yani bende bir fiat sahibiydim.... Ve ben kia sahiblerinden her hangi bir farkim oldugunu sanmiyorum....

zerogravity

New member

Bigonun bravoya asik oldum ben hakikaten, arac dopdolu ve yakisikli, ic ambians inanilmaz, yazikki artik o daninim gelmiyor , dizel at sifir kacmaz bence ama yok iste...

Bravo ceedden iyi bir arac multijet yetiyor zaten, malzeme kaliteside cok cok iyi...

Snaan

New member

yine mi yahu :)

HARUN

New member

bende bravo konusunu can abilerle konuşurken söylüorm 4 kapı alıcak olsaydım kesinlikle bravo alırdım ceedden daha çok donanım vs ye mevcut gidişi falan baya iyi ve o direksiyon arkası + / - tuşlar yokmu son nokta.....

c@n

Super Moderator

Sinan, bence konusurken biraz dusun.... Yazdiklarinida tart.... Bilgisizce konusuyorsun....

zerogravity

New member

Sinan yinesi gerisi yokki , araci kullanmadan yorum yapma , on yargi hayatin boyunca bir duvar orer, her yargi bir tugla koyar ve o duvari asamadigin an is isten gecer. Duvarin ardindakileri goremezsin , kendinle basbasa kalirsin. Gencsin, nasihatleri kupe yap kazan , bu zaman kaybetmeye gelmez.

Günaydın gençler

Bande eski bir fiyat kullanıcısı olarak

her aracı için bunu söyleyemem ama ben stilo kullandım bu gün sıfırı gelse direk onu alırım ve bravo da fiyatın yaptığı en iyi araçlardan biri.

kiaceedcluptr

New member

[quote author=Snaan link=topic=16.msg20043#msg20043 date=1317219818]
hayırlı satışlar. bence alttaki açıklama kısmına biraz daha yazın. albenisi olsun. yani müşteriyi sıkmamalı ama dikkatini çekecek birşeyler de olmalı.
[/quote]

;D olabilecek herşeyi yazdım ama 15000 i beklemeden bakıma gircem onuda girdikten sonra yazacağım 13500 de araç 14000 de girerim galiba fiyat biraz pahalı geldi galiba arsa araç takas var ama nakit yok...takas istediklerim olsa olacakta.....

ali gürbüz

New member

Sinan imzanda yazdıklarının hepsi doğru fakat ben sana "ben aradım ben konuşacağım"demedim..ben aradım sözümü kesme benim konuşmam bitsin,seni dinleyeyim dedim..
Cevap hakkı tanımasam üyeliğini iptal eder veya banlardim..onuda yapmadım ve yapmam..
Ben sana özel mesaj yoluyla veya kimsenin haberi olmadan ulaştım ve aramızda kaldı mevzu..
Fakat sen ortaya döktün herseyi ..onuda sen bilirsin..
O yazdığın yazı ile burda ne ispatlarsin bilemem ama benim seni aramamın tek sebebi ben değilim Burdaki üyelerin cogunlugudur..
Zaten sana bazı seyler söylememin diğer bı amacı üyelerin de ısrarı ile ve tepkileri ile olmuştur..
Uzatacak bişeyde yok hakaret yok ..
Keyfin bilir.Yolun açık olsun.