Polish devir işidir Can matkap sabit devir vereceğinden olmaz

söyle diyeyim m105 i 3500dv/dk yedirirken m205 2500-3000 D/dk ister , w,merso,BMW gurubu için sert boya kullanıldığından daha yüksek devir ister. Tabi boya durumu, yası , lokal boya veya komple boya olup olmadıgı , vernigin durumu vb birçok etken kullanılacak malzemelerden markaya kadar kendi icinde algoritma oluşturuyor. Dene yanil bu isler , o yüzden lokal olarak 15x15cm bölgede değişik ped ve kimyasallarda deneme yapmak doğru yolu gösteriyor. Biliyorsunuz bu is benim hobim halini aldı ve yaparken çok fazla yorulsamda keyif alıyorum , ortaya çıkan is de güzel olunca değdi dedirtiyorsa mutlu oluyorum. Biliyorsun , forumda öğrenir bu vesileyle ; arabaların altında gecti gençliğim denilebilir , araçları tamir etmek bana keyif versede cehaletin ortasında çok fazla kalamadım. Hala hayalimdir bir garaj , Lift , tamir ekipmanları , tv , koltuk , dostlarımla arabalarla uğraşmak , ben çok erken bıraktım ki bıraktığımda enjektor sistemleri yeni çıkmıştı , hersey çok çok ilerledi. Yeniden öğrenmek istediğim bilmediğim çok şey var , artık speclerin vs dipsiz dünya tam bana göre , inşallah birgun biryerden çok para çıkar ve hayallerime kavuşurum siz dostlarımla birlikte...