en az yakan KİA

06meto06

New member
Arkadaşlar, bakanlık yaptığı acıklamada kia ceed dizeli en az yakan araçların başında olarak yayınlamış , sıralamaya göre ilk dört sıranın 1. sırayı ceed düz vites , 4. sırayı ceed AT. almış. ;)
heyyoo arabam bakanlık onaylı az yakar , çok kaçar...;);)

En tasarruflu dizel ve benzinli araçlar en son haber

Serty86

New member
Ben sürekli çevremdekilere soruyorum. Hepsinde çeşitli c sınıfı araçlar var. ist. şehir içi 6-7 den aşağı yakan yok sayılır. Belki satışlarını arttırır bu haber:)

babıesrar

New member
Liste uzun yol için son derece doğru bence...5.5 ceed at için kendi ortalamam zaten. helal olsun bakanlığa:)

bmx

New member
Şirket beyanlarına göre yayınlanmış rakkamlar.Hyundai grubu yanlış beyan verdikleri için Amerika'da ceza yemişlerdi.Ceed otomatik kullandığım için uzun yolda bu rakkam Tutturulabilir.Ama şehir içi ise 8 Lt aşağı düşen zor.Dsg golfte kullanmıştım onun şehir içi rakkamları manuel kadar düşüktü listeye girmemesi ilginç.çift Kavramalı Şanzumanlar daha az yakar biliyorum.
Ceed manuel hakkında fazla bir bilgim yok kullananlar bilir.

omurkadir

New member
bakanlık segment ayırmamış galiba bu nasıl liste?
passat rapid ceed aynı listede tek ortak yönleri dizel manüel olmaları
hani yeni clio?
en az yakanlardan biri o.

Serty86

New member
cift kavramalı şanzımanlar sonraları cepte yakıyor:). daha iyisi gelene kadar en iyisi bu.

ceronimo1978

New member
Bildiğim kadarıyla citroen C4 ve Peugeot 208'de yakıtta cimri en az ceed kadar belki daha da iyi durumda olabilir.

akrepkral86

New member
Aynen katılıyorum sana Sertan daha iyisi gelene kadar en iyisi bu çünkü benim tahminim en iyi oto araç bile sehir içi yoğun trafikte 7'den aşağı yakmaz zaten ceed'de 8-9 yaksın hadi ayrıca ceed gibi tam oto 128 bg ve neredeyse 1400 kg olan bir araçtan bahsediyoruz arkadaşlar bu konuda biraz mantıklı düşünmek lazım

Serty86

New member
polo isterse 2lt yaksın bomboş arabaya sıra bekleyip 50bin para vercem. adamı döverler:D b sınıfı araçlarla ceed i karşılaştırmayalım lütfen. c sınıfında hemen hemen herkese meraktan soruyorum ben ne yaktıklarını + babam taksi şöförü onun sorduklarını saymıyorum bile. uzun lafın kısası cebinde para çoksa arabanın ne yaktığına bakmazsın.