Tamam anladım.. bir gsli olarak çarşıyı yazabilmen büyük iş..helal olsunabi can abi ve bizim için vag grubunun bitmesinin nedeni doğuş grubunun taksim olaylarındaki gösterdiği tutumdan dolayı. Benimde buna yapacağım en güzel destek seneye galatasaray formamın arkasındaki ülker yazısını ( kimin olduğu biliniyor ) kaldırıp bir halk kahramanı olan çarşı grubunun adını yazdıracağım![]()
Carbuyer tarafından yapılan ProCeed GT incelemesi. Araç her açıdan olumlu puan almış sadece yakıt tüketimi konusunda düşük not almış. Kia Pro_cee'd GT hatchback review | CarBuyer
Bence bu testteki en gülünç değerlendirme şu.
* Less desirable than a VW![]()
Mesut Bey bize söylenene göre Ceed GT Türkiye'ye gelmeyecek. ama Pro_Ceed GT iyi satış rakamlarına ulaşır 5 kapı içinde talep olursa belki ilerleyen tarihlerde getirebilirler. özel sipariş durumunu da bir görüşmek lazım. bölge sorumlumuz geldiğinde kendisine bir danışır sizi bilgilendiririm.Dün gece gördüm kia.com.tr de, İngiltere ve birçok avrupa ülkesi aynı anda fiyatlandırma yaptı sitelerinde. Sanırım Temmuz 1 olarak belirlemişler çıkış tarihini. Turgay Bey benim size bir sorum olacak ; Ceed GT için geliş tarihi olarak 2014ün ilk ayları diyorlar fakat bazı avrupa ülkelerinde şu an satışta olduğunu gördüm. Bizimde ön sipariş ile erken alma imkanımız yokmu ? Yani ben 4 kapıyı tercih ediyorum ama 6 ay uzun bir süre ödemesini yapsak fabrikadan sipariş veremiyormuyuz ?
selam Erkan Abi.. fiyat aramızdaki en son sorun olur emin ol.. sen aracı beğen gerisini bir şekilde çözeriz. araç showrooma geldiğinde hemen haberdar ederim. test için muhtemelen tek araç olacaktır. olmazsa bi şekerpınar yapar kullanır geliriz.turgay selamlar. Araç ne zaman showroomda olur tahminen? İncelemek hatta test sürüü yapmak isterim. Eğer umduğum gibi çıkarsa ve fiyatta birşeyler yapabilirsen mevcutu satıp gt'yi almaya niyetim var.
Donanım Premium gibi ama reccaro koltuklu... tek eksisi düz vites ve 2 kapı gelmesi... 4 kapı getirseler çok daha iyi olurdu...seksi rakam olmuş 64e dizel alınacağına her türlü bu alınır donanımı nasıl? o jantlar koltuklar falan varsa zaten proceed premium ölmüştür kimse almaz gtyi görünce.