ceronimo1978
New member
Konvoy video ve fotolarini bekliyoruz. Mactan sonra firsatini bulan yukler insallah
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arada kullanıyorm dsg'ler böyle ayar eder adamı ozellikle ilk kalkışta az basarsın gitmez biraz basarsın busefer fazla gelir sarmaya baslar falan alışmak gerekiyor seyir halinde haliyle gaza bastıgında hızlanma/kücültmek için tepkime süresi illaki biraz var oldugunda pat diye düşüremiyorlar. bir porsche pdk falan degilsen tabi onları hariç tutuyorumAdı üstünde test sürüşü...birkaç yorum yapalım dimi
Yeni DCT şanzımanlı makyajlanmış Ceed Premium'u denedik. Şahsi fikrim aracın yalıtımı ve özellikle süspansiyonları kullandığım makyajsız kasaya göre daha başarılı diyebilirim. Özellikle sert girdiğim çukurlar ve kasislerde araç mümkün olduğunca bunu size hissetirmiyor. Yol ve rüzgar sesini de daha az aldım diyebilirim.
Ancak aracın çift kavramalı şanzıman dolayısıyla gaz tepkilerini çok beğenmedim. İstediğim anda beni ivmelendirecek bir tepki bulamadım araçtan. İlk defa çift kavramalı kullanıyorum belki hepsi böyledir ama bir manuel gibi hızlanamadım...
Forever manuel Ceed
Tam da bahsettiğim buydu...Gaz pedalına dokunmak aracı kaldırmak için yetmiyor illa basacaksın neredeyse sonuna kadar, bu seferde yarım saniyelik bir düşünme payının ardından araç bir de ivmeleniyor ve afallıyorsun...arada kullanıyorm dsg'ler böyle ayar eder adamı ozellikle ilk kalkışta az basarsın gitmez biraz basarsın busefer fazla gelir sarmaya baslar falan alışmak gerekiyor seyir halinde haliyle gaza bastıgında hızlanma/kücültmek için tepkime süresi illaki biraz var oldugunda pat diye düşüremiyorlar. bir porsche pdk falan degilsen tabi onları hariç tutuyorum