Gelen ses sağ on kelebek camın orası (direkt titreşim sesi) ve torbido tarafı. Beni sinir etti ve gittikçe artıyor. Bu hafta sonu 15.000 bakımına götürürken bu konuyu da dile getircem. Umarım çzöüm bulabilirler. Son ses de arka sağdan geliyor 
Sag on kelebek camininin oradan benim arabada da ses geliyor. Sebebi havalarin sogumasi. Cozumu torpido sokumu. Soktururmuyum hayir. Ne zaman ses gider bahar gelince.Gelen ses sağ on kelebek camın orası (direkt titreşim sesi) ve torbido tarafı. Beni sinir etti ve gittikçe artıyor. Bu hafta sonu 15.000 bakımına götürürken bu konuyu da dile getircem. Umarım çzöüm bulabilirler. Son ses de arka sağdan geliyor![]()
Sag on kelebek camininin oradan benim arabada da ses geliyor. Sebebi havalarin sogumasi. Cozumu torpido sokumu. Soktururmuyum hayir. Ne zaman ses gider bahar gelince.
Valla elbette haklısın sonucta para verip alıyoruz sorunsuz olmasını herkes ister aracının ama bu tür problemler her marka ve modelde mevcut. kullanım koşullarından tutta kullanılan malzemeye, yol şartlarından tutta lastik seçimine kadar bir sürü nedenden ortaya çıkabliyo sorunlar ama dediğim gibi arkadaşım daha 6 aylık lüx segmentte sayılabilecek arqcından şikayetciyken ben yarı fiyatına aldıgım aracımdan iki tıkırtı nedeniyle şikayet etmemhocam kendi adıma sıfır araba alıp orasından burasından ses gelince bir soraym dedim aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşan vardır diye düşünmüştm.
araçlrmz gercektn güzel tıkırtı geliyor diye satmm aracımı tbkide
ses olayı,rahatsz edip etmemesi kişiye göredir.elbet çözm bulunur ama insanın canını sıkan şeyler olmasa daha iyiydi ama neyseee
Mehmet hocam ne yaptın kemer işine bakabildin mi? Kesildi mi ses? Eğer kemer mekanizması kesin çözüm ise bu sağ arkadan gelen zırıltı sesine ben de servise götürmeden deneyeceğimAynen bende de ses ordan geliyor gibi emniyet kemeriyle ne alakasi varki. Neyse olmassa ben de ddneyegim
Bozuk yolda bi miktar ttreşim sesi geliyor. Alıştım artık artmasa bu kadarla kalsa işallahMehmet hocam ne yaptın kemer işine bakabildin mi? Kesildi mi ses? Eğer kemer mekanizması kesin çözüm ise bu sağ arkadan gelen zırıltı sesine ben de servise götürmeden deneyeceğim
Önemli bişeyi yok serviste kapı ve cam ayarı yaptırman gerekiyo. Sonrasında sıkıntı geçer bende yaşadım benzer sorunuMerhabalar; Aracı nisan ayında aldım sol öndeki camı açtığımda cam da titreşim ve ses oluyor sağ önde denedim olmadı çukura girdiğimde ufakta olsa titriyor normal mi? Birde pimpirikli olduğumdan başıma hep gelir aracın sol tarafındaki 2 kapı kapandığında dışa çıkık duruyor arkadan sağ tarafa baktığımda dümdüz görünüyor fakat sol tarafa baktığımda 2 kapı hafif çıkık duruyor.
Üstad sonucta kul yapısı bir ürün alıyoruz heleki sıfır araç almak tamamen şans işi. Kimş zerre sorun yaşamazkren kimide ufak yada büyük türlü sorunlarla karşılaşabiliyo.HOcam msj için teşekkürler içime baya bir dert oldu bugün değişen boya var mı diye baktırdım sıkıntı çıkmadı şans o zaman biraz beni buldu ...