yanlışı düzeltiyim havalı cam değil olamaz öyle olsa direk patlar kimsede kurtalamazdı suana kadar kaza yapan sunroofu olan araçlar içinde.
temperlidir ve normal camlardan kat ve kat dayanıklı artı arasındada film vardır ki cam kaza anında oramızı buramızı kesmesin etmesin parçalanmasın diye, sizdede aradaki o filmdende üst katmanının denk gelen kısmı ufak ufak bölünmüş. görevini yerine getirmiştir kısaca.
boşu boşuna okadar test vs yapılmıyor kaza öldürmez sunroof öldürür olurdu ozmn.
______
kasko bunlar için var abi önemli bir mevzu çünkü neredn nasıl olacagı belli olmuyor. giderken belli olmuyor ufak taşlar mermi olabilir
banada gecen taş geldi tam gözümün önünde toplu igne başı kıvamında 3 tane acaip simetrik izim oldu. arkadasım aynen mercimek büyüklüğünde yerde duran taşa yürüken vurdu ayagıyla sanssız herifkot farkından altta araba arabanın arka camına gelip patlattı
Teknik bir düzeltme; halk arasında havalı cam olarak bilinen cam aslında temperli camdır.yanlışı düzeltiyim havalı cam değil olamaz öyle olsa direk patlar kimsede kurtalamazdı suana kadar kaza yapan sunroofu olan araçlar içinde.
temperlidir ve normal camlardan kat ve kat dayanıklı artı arasındada film vardır ki cam kaza anında oramızı buramızı kesmesin etmesin parçalanmasın diye, sizdede aradaki o filmdende üst katmanının denk gelen kısmı ufak ufak bölünmüş. görevini yerine getirmiştir kısaca.
boşu boşuna okadar test vs yapılmıyor kaza öldürmez sunroof öldürür olurdu ozmn.
______
kasko bunlar için var abi önemli bir mevzu çünkü neredn nasıl olacagı belli olmuyor. giderken belli olmuyor ufak taşlar mermi olabilir
banada gecen taş geldi tam gözümün önünde toplu igne başı kıvamında 3 tane acaip simetrik izim oldu. arkadasım aynen mercimek büyüklüğünde yerde duran taşa yürüken vurdu ayagıyla sanssız herifkot farkından altta araba arabanın arka camına gelip patlattı
Ya arkadaşım, lütfen yanlış anlama, sizin oralarda mercimeklerin büyüklüğü ne kadardır?
Tamam burası taşra, bizim mercimekler 1mm kalınlığında 4 mm çapında (yeşil olanı ortalama-kırmızıları daha küçük).
Yere koydum bir tanesini, tekmeleyemedim!
Futbol yeteneğim mi yok acaba?
Selam,
Abi babamdan büyüksün ama ya oturup kafa buluyosun yada sürekli bir muhalefetsin.
eğerki calısmıyosan emeklilik yaramamış belli hiç abi. bak mis giibi muğladasın keyfini cıkar denizin kumun güneşin azad et bizi yada ben gibi düşünenleri
nefark eder parmagım benim mi oldugu yada hormunlu olup olmaması. başıma gelen yaşadığım durumu örnek vermiştim
orda benzetme yapiyorum tekmeleyemedim diyosunuz. 3 mercimek büyüklüğünde deseydim birbirine yapıştırıp deneyecekmiydiniz tekmelemeyi![]()
Berkana katılıyorum. Sizin gibi olgun birinin bu dalgacı tavırları hiç hoş olmuyor.
babamla nasıl konuştuğum "sizi" hiç ilgilendirmez.Hem babamdan büyüksün diyorsun, hem de SEN diyorsun.
Babana da sen mi diyorsun?
Bana ne yapmam gerektiğini söyleyemezsin, babana söyle, belki o seni dinler, okşar biraz.
Senin gibi düşünen, yaptığı ile övünen trafik canavarlarını azat etmeye niyetim yok.
Yollar senin gibi;
istabul iş trafınde makaslar ata ata gidiyorm insanların tehlikeye atıyorum üstlerine kıra kıra gidiyorm. sanki bombos yolda bastım allah ne verdiyse.
Diye düşünenlerden, 200 küsür km. ile giderken fotosunu çektirecek kadar "duyarlı" sürücülerden ne kadar yoksun olursa o kadar güvenceli olur.
3 mercimeği yapıştırıp tekme atmayı denermiydim?
Valla o (sana göre) kafamı ne kadar bulduğuma bağlı bir şey olurdu, muhaliflikle alakası yok.
Sorum neden ağırına gitti be ya?
Gene sorayım:
Parmak senin mi?
Mercimek ithal mi?
Cavabında hitabına önem göster, baban kendisine SEN demene müsaade edebilir, ben etmiyorum.
Evet Josef Bey işin ucunu bırakmaya niyetli değil. Hepimizi hizaya getirecek, kesin kararlı.
Hepimize haddini bildirdi, Allah razı olsun kendisinden.
Belki moderatörlük sınavına hazırlanıyorumdu, olamaz mı? Belki admine özelden yalvarıyorumdur beni moderator yap diye. Olamaz mı?
Talebeler konusuna gelince Ona laf bulamadım, kapasite anca bu kadar. Zaten önüne geleni muallim yapıyorlar.
Ben bu çok bilimsel tartışmadan çekiliyorum, kapasite yetmediğinden kısa devre yapma riskini göze alamam.![]()