hocam bizim Proceed lerde sadece sol arka sis yanıyor ikisini de nasıl organize ediliyoryok berkan abi sadece fotoğraf cektğim için yaktım normalde yakmıyorum zaten
Bizim 5kapılarda orijinal çift sis var ama Pro için bir konu vardı araştırırsan bulabilirsin kocaelide bir arkadaş yapmıştı herhalde yanlış hatırlamıyorsamhocam bizim Proceed lerde sadece sol arka sis yanıyor ikisini de nasıl organize ediliyor
bilgi verebilirmisin
Hocam bulamadimBizim 5kapılarda orijinal çift sis var ama Pro için bir konu vardı araştırırsan bulabilirsin kocaelide bir arkadaş yapmıştı herhalde yanlış hatırlamıyorsam
Nasil yaptin deyayli anlatirmisin ?Benim Pro'da tekti çiftlemiştim ilk iş olarak.
Şimdi solda var zaten. Sağda ise yeri hazır duruyor. Duy ve ampül alıyorsun. Sol taraftakinin aynısı olursa iyi olur. Duyun gireceği kadar delik açıyorsun. Zaten kesim yerleri belli. Duy ve ampülü deldiğin deliğe takıyorsun. Bağlantısını da diğer sis farından alıyorsun. Çok basit iş. Elektirikçi 10-15 dakikada halleder. 20 liraya halletmiştim ben.Nasil yaptin deyayli anlatirmisin ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi