bagaj havuzu arıyorum

babıesrar

New member
Arkadaşlar yeni ceede uygun araçla bütün görünecek kaliteli bagaj havuzu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

babıesrar

New member

c@n

Super Moderator
Yurt dışında olabilir.. O konuda mesajını görünce döner sana...

Tesla

New member
Bagaj havuzu konusunda acele etmeyin arkadaşlar. Denizli'de üretim yapan YPS Plastik'te yeni kasa Ceed için de bagaj havuzu var. Aracı teslim alınca hemen fabrikasına gidicem. Havuzu araca yerleştirince resimlerini çeker eklerim. 74 lira fiyatı var.(Yeni Ceed bagaj havuzu)

Tesla

New member
Arkadaşlar, yeni Ceed için 3D havuzlu paspas kullanan var mı? Normal kauçuk paspaslardan daha kullanışlı oluyorlar. Sitelerde araştırdım 2013 Ceed için olanlar çok pahalı. Uygun fiyatlı temin edilebilecek bir yer var mı?

amorusso

New member
İç piyasadaki havuzlarda yerli üretim fena değil, birde deseni kaydirmaZ yapsalar , file kancalAri için yer bıraksalar süper olur:)

Tesla

New member
Bagaj havuzu değil hocam. Havuzlıu paspas. Kenarları çıkıntılı lan paspas yani. Su, kum, toz vs alt paspasa geçemiyor.

amorusso

New member
Onu anladık , ben zaten daha yukarıda bahsi gecen ve bu konunun mevzusu olan bagaj havuzuna istinaden cevap yazdım :)

Tesla

New member
Bagaj havuzunu bugün Denizli'de üretim yapan YPS Plastik'in fabrikasına gidip satın aldım. Önce arabada görmek istedim. Havuz şimdiye kadar kullandığım en kaliteli havuz. Kenar yükseklikleri fazla, bagajdaki en ufak girinti çıkıntılar havuzda birebir yerini bulmuş. Bagaj filesi kancaları için 4 köşede alan bırakılmış. Kokusu yok. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim. Online satış adresi burda.

c@n

Super Moderator
Hayirli olsun... guzelmis...:)

TeamPASAOGLU

amorusso

New member
Olabilir ama bu kadar kötü malZeme de görünce dayanamadım :) hala adam akıllı desen yok, ceed yazmışlar bide Inşaallah marka kullanım izni vardir, yoksa ciddi derecede sorun yaşarlar, asa pardon unutmuşum burası Türkiyeydi di mi markaya saygı yok :)))

omurkadir

New member
aynen benim arabada ypsnin havuz var babamınkinde ercanın premium havuz ikisi arası kalite farkı bariz.kaydırmaz falan da yok ypsde kalıplarda da biraz sıkıntı var ayrıca nedendir bilmem soldu biraz

Tesla

New member
Atla deve değil ya. alt tarafı sıvıyı, kumu tutacak, ne önemi var desenin :) hem gayet de yumuşak, kokusuz plastik. Önceden kullandığım havuzlar nerdeyse olmayan yükseltileri ve bagajdan küçük kalıplarıyla çok uğraştırmıştı beni. Bu cuk diye oturdu.:cool:

amorusso

New member
Atla deve değil tabi ki , ama şimdi aradaki farkları bayağı bir anlatmam lazım , , ama hiç uğraşamam :)
Piyasada daha iyisi talep edilmediği sürece, daha iyisini üretmeyeceklerdir, yillar içerisinde yapılan tek yenilik üzerine ceed yazmaktan ibaret.

Güle güle kullanın !

Tesla

New member
Teşekkür ederim. Sizin başlıktakileri gördüm zaten. Silikon gibi, kaliteli olduğu belli. Ama bütçeye göre tabi herşey. 90 lira ve üzeri ödemek de ağır gelecektir bana havuz için. Daha bunun 3D paspası da olunca. Hem yeni Ceed için üretilmiş birşeyi bulmak çok da kolay değil. hele ki yerli malı istiyorsam.