Arabam sicakta yaniyor benim de içim :(((

dellobaltino

New member
Arkadaşlar yeni ceedimi alalı 1 hafta oldu. Maalesef oturdugum sitede açık otopark var ve de guney cephe!!! Yani sabahın köründen akşamın bi saatine kadar güneş vuruyo. Arabam orda sıcagın altında yanarken benim de cigerim yanıyor.Hatta bugün dayanamadım bi damacana su alıp üstüne serptim serinlesin diye.Belki benimkisi psikolojik olabilir bilmiyorum ama güneşin bu yaz sıcaklarında arabamın boyasını zamanla eskitecegini düşünüyorum.Konsolu korumak için ön cama yansıtıcılı güneşlik koydum ama arabamın boyasına güneşin bi zararı olur mu. olursa korumak için ne yapmak gerekir.Bu konuda BİLGİLİ! arkadaşların yorumunu bekliyorum. Gölgeye parket başka bi yere taşın tarzı alaycı yorumlar olmazsa sevinirim.saygılar...

berkan1981

New member
Arac brandasi var düşünebilirsiniz mesela ama bizde ilk aldigimizda sizin gibiydik sonradan koyuverdik gitti:D

babıesrar

New member
evet berkan haklı koyuveeedik gitti valla ;)

omurkadir

New member
Birşey olmaz Allah başka dert vermesin :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

deadgarden

New member
hahha güldürdüz valla beni. bişey olmaz. zamanla alışırsın:)

dellobaltino

New member
ya ne bileyim ilk defa sıfır araba aldım.istiyorum ki hep ilk günkü gibi kalsın.ayrıca branda daha beter boyayı mahveder diye biliyorum onu bende düşünmüştüm ama kimse tavsiye etmedi. neyse heralde ben de zamanla koyveririm

deadgarden

New member
gölgenin olduğü yere brak arabayı. günde 3 kere gezmiş olura raba sitede ehehehe :)

HARUN

New member
şemsiye yaptırın bence... dalga geçmeyin demişsiniz ama ne yapalım yani nasıl bi çare istiyorsunuz branda demişler oda çizer dediğiniz doğru.O yüzden sıkmayın canınızı :)

Bocek06

New member
Hiç bir sıkıntı olmaz merak etme. Sen on konsolu koru yeter . Oda rengi açmasın diye

rayen

Super Moderator
Ynt: Arabam sicakta yaniyor benim de içim :(((

Aracın boyası için UV korumalı fk1000p (finish kare) ya da japon acryl-seal, torpido için gtechnicq C6 matte dash, dış plastikler için C4 kullan, sonra aracı cehennemin kenarına park et, bişey olmaz. :D

Rayen tarafından gönderildi.

ceed61

New member
Valla arada benimkinede vuruyor sıkılıyorum Allahtan karadenizdeyiz haftanın 5 günü bulutlu diğer günler eğik açıyla vuruyor güneş:D