Yolcu Hava Yastığı (Passenger Airbag)

arda-buse

New member
Ynt: Yolcu Hava Yastığı (Passenger Airbag)

[quote author=burak_sefa link=topic=442.msg40153#msg40153 date=1339569707]
cuma servise gittim baktılar darbe sensöründe olduğu kesinleşti ellerinde parça yoktu sipariş geçtiler servistekilerin söylediklerine göre daha önce hiç ceedle ilgili böyle bir arıza gelmemiş hatta kaza yapan araçta bile sensöre kolay kolay bir şey olmuyormuş neyse dün aradılar parça gelmiş bugün sabah erkenden gittim parçayı değiştirdiler pcye bağlayıp arızayı sildiler çok şükür sorunum giderildi parçada garanti dahilinde değiştirildi,ara bakım konusunda da servis danışmanıyla görüştüm yağa baktılar çok az eksilme var sıkıntı olmaz dediler ztn araç 10,000 yaklaştı 3 ay sorada 1 yıl olucak o zaman bakıma alırız dediler yanlız hava filtrem çok kirlenmişti bir tane hava filtresi aldım araba kendine geldi. değişen parçada resimdeki darbe sensörü hemen panjurun alt kısmında bulunuyor, bayraktar servisi saolsunlar bir kere daha ne kadar kaliteli güzel hizmet verdiklerini kanıtladılar yüzümü güldürdüler ;D
[/quote]bayraktardan servis danışmanı murat ilgilendiyse doğrudur kendisini çok severim zaten servisinin genelini tanıdığım için ilgileri süper bu arada sorunun giderildiğine sevindim geçmiş olsun

burak_sefa

New member
Ynt: Yolcu Hava Yastığı (Passenger Airbag)

[quote author=arda-buse link=topic=442.msg40241#msg40241 date=1339658307]
bayraktardan servis danışmanı murat ilgilendiyse doğrudur kendisini çok severim zaten servisinin genelini tanıdığım için ilgileri süper bu arada sorunun giderildiğine sevindim geçmiş olsun
[/quote]

aynen murat bey saolsun çok ilgileniyor bayraktarın genel personeli duyarlı ve ilgili, alakalılar dünde arayıp memnun kaldınızmı bir sorun varmı diye arayıp bilgi aldılar .herkese çok teşekkür ederim saolun