Ben yaklaşık 300 tane ilan koydum ama hiç bir yararı olmadı....sakaryada feci ceed var yalnız. sanki bedava dağıtmışlar. 2 gündür cama koyucam el ilanı ama hep yapmur yağıyor.
birde sen dene.....
Ben yaklaşık 300 tane ilan koydum ama hiç bir yararı olmadı....sakaryada feci ceed var yalnız. sanki bedava dağıtmışlar. 2 gündür cama koyucam el ilanı ama hep yapmur yağıyor.
Bana uyar abi haftaici. carsamba uygun...Tamam ömür ne zaman bulusalim
haftai ici size uyarmı
Çarşamba aksamı olsun mesela saat 8 de
banada uyar abi, gelirim.Bana uyar abi haftaici. carsamba uygun...
kısmet olursa isterim tabiki..Hasan hayirli olsun.Edirne'de gorusemedik sen gelirsin artik İstanbul'daki bulusmalara
abi kolay gelsin.gençler bu buluşmayı perşembeye alabilirmiyiz.
Perşembe günü Avusturya'dan bizim büyük patron geliyor raporların hazırlanması lazım büyük ihtimalle çarşamba günü gelemeyebilirim.
Bülent abi ve Sakaryadaki diğer arkadaşlar folyo kaplama yapan bildiğiniz yer var mı?gençler bu buluşmayı perşembeye alabilirmiyiz.
Perşembe günü Avusturya'dan bizim büyük patron geliyor raporların hazırlanması lazım büyük ihtimalle çarşamba günü gelemeyebilirim.
Abi sakaryada jant lastik satan yokmu bi tanıdıl vs uygun satış yspan? Yarın geleceğim muhtemelen bütün lastikçileri gezmek istemiorum kışlık lastikleri alma zamanı geldi burda hava sıcaklığı akşamları 1-2 dereceye düşmeye başladımalesef....
var...Abi sakaryada jant lastik satan yokmu bi tanıdıl vs uygun satış yspan? Yarın geleceğim muhtemelen bütün lastikçileri gezmek istemiorum kışlık lastikleri alma zamanı geldi burda hava sıcaklığı akşamları 1-2 dereceye düşmeye başladı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi