Erkan Kasım
Yasaklı Üye
Harun
sen gel 6 saniye
Fazla heycan ii değil 6 saniyeleri ben çok gördmde sen benm kadar görürmüsün bilmem ,)Harunsen gel 6 saniye
Benim şahsınızla ilgili bir sıkıntım yada problemim yok siz yapıcı eleştiriyi kabullenmiyor aksine yanlışa devam ediyorsunuz , sorun da tam olarak buradan çıkıyor , ne yapabilirdiniz ;Arkadaşım neyin peşindesin anlamış değilim halendir kendi kendine gocuntu içinde olup arabamızı saçıp savurdun bizi sonradan görme yaptın hakaret vari konuşan sizsiniz şu an bu arada siz terbiyenizi takının Mahmut bey. Dediğiniz gibi burası forum araçlarla ilgili konuşuyoruz trafik kuralları mevzuatı değil. Yani ben konuşmuyorum şahsen kimseyide ayıplamıyorum. Konumuzla ilgili düzgün yorum yaparsanız düzgün tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.
+100 Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum eklenecek birşey yok.Başlık faydalı olabilir ancak konuşulanlar günlük sohbet bölümünde bile yakışmayacak bir içeriğe sahip.Benim şahsınızla ilgili bir sıkıntım yada problemim yok siz yapıcı eleştiriyi kabullenmiyor aksine yanlışa devam ediyorsunuz , sorun da tam olarak buradan çıkıyor , ne yapabilirdiniz ;
+ Aracın yakıt performansı hakkında detaylı bilgi verilebilir...
+ Yakıt testi mesafe ölçümü anlık tüketim değerleri hangi sürüş pozisyonunda yakıt tasarrufu sağlanır...
+ Yakıt tasarrufu için nelere dikkat edilmeli...
+ Yakıtı etkileyen diğer etkenler gereksiz ağırlık büyük çap ta jant lastik dışa çıkıntılı aksesuar...
+ Araç otomatik değilse vites oranları nasıl olmalı , devir vites oranları...
+ Hangi yakıtı ve hangi istasyonu tavsiye edersiniz...
+ v.s v.s...
Bunları konuşuyor olsaydınız bizler de elimizden geldiğince katkıda bulunur ve forumu ziyaret eden herkesin konudan faydalanması ve doğru bilgi almasına yardımcı olurduk.
Konu teknik ve faydalı bilgiler de ama kimseye fayda sağlamayacak bilgilerle dolu bence yanlış yerde günlük sohbet bölümünde olmalıydı...
Saygılar...
Benim şahsınızla ilgili bir sıkıntım yada problemim yok siz yapıcı eleştiriyi kabullenmiyor aksine yanlışa devam ediyorsunuz , sorun da tam olarak buradan çıkıyor , ne yapabilirdiniz ;
+ Aracın yakıt performansı hakkında detaylı bilgi verilebilir...
+ Yakıt testi mesafe ölçümü anlık tüketim değerleri hangi sürüş pozisyonunda yakıt tasarrufu sağlanır...
+ Yakıt tasarrufu için nelere dikkat edilmeli...
+ Yakıtı etkileyen diğer etkenler gereksiz ağırlık büyük çap ta jant lastik dışa çıkıntılı aksesuar...
+ Araç otomatik değilse vites oranları nasıl olmalı , devir vites oranları...
+ Hangi yakıtı ve hangi istasyonu tavsiye edersiniz...
+ v.s v.s...
Bunları konuşuyor olsaydınız bizler de elimizden geldiğince katkıda bulunur ve forumu ziyaret eden herkesin konudan faydalanması ve doğru bilgi almasına yardımcı olurduk.
Konu teknik ve faydalı bilgiler de ama kimseye fayda sağlamayacak bilgilerle dolu bence yanlış yerde günlük sohbet bölümünde olmalıydı...
Saygılar...
normal şehir içi kullanımda 15lt/100 gazladığımda üst sınırı yok. karma kullanım için 15-18arasıSubaru sti ne kadar yakıyor