Erkan Kasım
Yasaklı Üye
Beyaz
Kesin aracinda navigasyon vardirAraçla ilgili sıkıntı yaşadınmı, mesela benim aracın paspası ceed paspası
Kapı eşiğindeki krom basamaktada gt yerine ceed yazıyor
Kapı kenarındaki lambalar çalışmıyor, direksiyondada müzik değiştirme tuşu çalışmıyor
Normal ceed ten farki koltuk bg guci on tampon ve arka tampon ayrica arka led stop bence xenon far yikama serit takipde olmaliydiPaspaslar kırmızı GT yazan siyah halı . Ancak kış gelince kirlenmesin diye normal paspas koydum. Kapı kenarı derken açma kolu ve aynalardaki lambalarsa kumandaya basınca yanıyor 20 sn. kadar. Direksiyondan müzik değiştirme ve ses tonu ayarı düğmeleri çalışıyor. Multimedya ve navigasyon taktırdım . Sorunsuz çalışıyor. Kapı eşiğindeki Ceed yazısı benimde canımı sıkıyor. Videolarda yurt dışındaki araçlarda hem GT yazdığını gördüm hemde 500 adet üretilen araçtan kaçıncısı olduğu yazıyordu . Bayidekiler bana Türkiye'ye 201-250 arası aracın geldiğini benimkinin ilk olan 201 nolu araç olduğunu söylediler. Ancak neresinde yazıyor bulamadım henüz . Ağustos ayında aldığımda da sunroof bazen takılma yapmıştı. Türkiye'ye gelen araçlarda far yıkama ve xenon farda yok . Bunları zaten biliyorsunuzdur.
GT almadan önce sizin yorumlarınızı diğer sitelerden çok okumuştum. Bende Eskişehirliyim yakın zamanda geleceğim. Umarım görüşme şansımız olur...Merhabalar , bende Türkiye'nin ilk GT'sinin sahibiyim. Çelik Motor'dan sorabilirsinizBaşka bir sitede üyeydim. Orada siparişimden aracı teslim alışıma kadar geçen süreyi yazmıştım. Sizi yeni tanıdım. Umarım sizlerlede keyifli günler geçiririz. Eskişehir'de ikamet ediyorum , akademisyenim. Gençliğimde rally ve rallykros yapmıştım. Mesaj bölümleriniz değişik geldi . Umarım hatalı yazmadım.