arda-buse New member Katılım 8 Tem 2011 Mesajlar 211 Tepkime puanı 14 Puanları 0 Yaş 54 Konum istanbul 5 Kas 2015 #21 pepe' Alıntı: Sorun neymiş peki? Baskı balata mı değişti? Genişletmek için tıkla ... Aynen baskı balata değişti, şanzıman yağı değişti, birde tornaya girmiş bakalım inşallah olmuştur.
pepe' Alıntı: Sorun neymiş peki? Baskı balata mı değişti? Genişletmek için tıkla ... Aynen baskı balata değişti, şanzıman yağı değişti, birde tornaya girmiş bakalım inşallah olmuştur.
pepe Active member Katılım 28 Nis 2014 Mesajlar 511 Tepkime puanı 57 Puanları 28 Yaş 39 5 Kas 2015 #22 İyi hadi geçmiş olsun. İnş sorun hallolmuştur. Ben de akşam bir kontrol edeyim hiç ses var mı yok mu dikkat etmedim açıkçası
İyi hadi geçmiş olsun. İnş sorun hallolmuştur. Ben de akşam bir kontrol edeyim hiç ses var mı yok mu dikkat etmedim açıkçası
slhyldz New member Katılım 29 Haz 2014 Mesajlar 1,308 Tepkime puanı 211 Puanları 0 Konum pendik 5 Kas 2015 #23 Tornada ne yapmışlar öğrendinmi? arda-buse' Alıntı: Aynen baskı balata değişti, şanzıman yağı değişti, birde tornaya girmiş bakalım inşallah olmuştur. Genişletmek için tıkla ...
Tornada ne yapmışlar öğrendinmi? arda-buse' Alıntı: Aynen baskı balata değişti, şanzıman yağı değişti, birde tornaya girmiş bakalım inşallah olmuştur. Genişletmek için tıkla ...