arkadaşlar, araçta 1-2 sorunum var. tekkar'a gitmeyi düşünmüyorum. erbek veya gülallara gitmeyi düşünüyorum. çünkü tekkar her bişeye bakmadan " garantiye girmezse 200 tl arıza tespit ücreti var veya bu garanti kapsamına girmez" sözleriyle konuya giriyor. o da ben deli ediyor. bu iki firmada bunları yaşamazsınız diyebileceğiniz neresi var? teşekkürler
Bayraktar Oto'dan gayet memnunum, gidin Emrah'a yada tam karşısında oturan arkadaşa anlatın derdinizi
Nasıl bir sacma işmiş enaz 3-4 parçam değişti garantiden. servis danışmanları + garanti uzmanı olan abla zaten %80-90 söylüyor girip girmeyecegini.
Mesela en son cam motorum bozuldu servis danısmanım ustaya sordu neyi var bunun diye. Usta çıkan sesten anladı mekanizmanın komple bozuldugunu servis danışmanım gitti abla bu garantimi değilmi dedi, garanti dendi onayı verdi 2-3 gün sonra değişti. kimseden lafı olmadı girmesse değişmezse sukadar ücret diye. Keza başka bir zaman vites topuzu da soyuldu onuda sokarmıyız diye sordum hayır dedi

yine para mara almadılar.
Ama motor içinde yürüyen aksaamda birşey olur söküp bakılıp incelenecek parcadır red gelirse işcilik almaya kovalıyor heralde ama yinede sacma bence.