deadgarden
New member
mecburen shell den alıyorum çevremde shell var genelde.
Bir iki gün kullanmış olsam tavsiye edemezdim ancak dile kolay 9 senedir aldığım mazotun yüzde 90'ı Opet'ten olunca gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum. Eşim İzmir'li olduğu için sık sık sizin şehire geliyorum, İzmir'de de sabit olarak Gaziemir yolundaki Opet'ten alıyorum, henüz bir şikayetim olmadı.Açıkçası Opetten hiç yakıt almadım.Dizelde tavsiye edermisin? Shell Nitrodan çok memnun kaldım değiştirmeye değer derseniz alışkanlıklarından kolay vazgeçebilen birisi değilim ama yinede denemeyi düşünebilirim![]()
Gaziemir yakıt almak için bana oldukça uzak ama denk gelirsem denemeyi düşünüyorum.TeşekkürlerBir iki gün kullanmış olsam tavsiye edemezdim ancak dile kolay 9 senedir aldığım mazotun yüzde 90'ı Opet'ten olunca gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum. Eşim İzmir'li olduğu için sık sık sizin şehire geliyorum, İzmir'de de sabit olarak Gaziemir yolundaki Opet'ten alıyorum, henüz bir şikayetim olmadı.![]()
Opet (koç grubu) istasyonları biraz daha iyi denetliyor. Sonuçta garantili yakıt satıyoruz diyorlar. Aracının motoru yakıttan dolayı arızalanırsa karşıladıklarını söylüyorlar. Demekki ürününe güveniyorlar. Ben sürekli opetten alıyorum.Açıkçası Opetten hiç yakıt almadım.Dizelde tavsiye edermisin? Shell Nitrodan çok memnun kaldım değiştirmeye değer derseniz alışkanlıklarından kolay vazgeçebilen birisi değilim ama yinede denemeyi düşünebilirim![]()