berkan1981
New member
Bugunde arac calismadi ne anahtar calisti ne arac kontak aldi muhtemelen aku bosaldi garantiden degisen 0 aku bile bosaldi
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
Ilk aku fabrika cikisli hatali garantiden degisti xenon takilali 7 ay oldu fatih yoksa coktan aku bosalirdiIlk akum fabrika hatasi
Sanirim abicim benim basima gelenin ta kendisi denettim ben yol yardima harbiden oyle kapiyi actiktan sonra egerki auto konumda değilse bikere basmada farlari kapatmiyor iki kere kitlemeye basican ozaman kapiyorabi dün benim başıma bişi geldi ama alakası olabilirmi bilmiyorum. arabayı mekanın önüne koydum herzaman farlar açık konumda kilitleyince kaç saniye orasını bilmiyorum ama farlar kendini kapatıyodu.(15-20 saniye).gene o şekilde koydum kitledim. kapıdaki eleman da uyardı beni ,farlar açık kaldı dedi ,bende artislik yaptım bide ,kapatır o kendi dedim10 dakka sonra kapıdaki eleman içeri geldi abi farlar açık kaldı kapanmadı dedi gittim bi baktım hakkaten açık duruyo açma düğmesine bastım farları kapattı sisler yandı :S anlamadım bi kafası karıştı arabanın adam görmese sabaha kadar açık kalcaktı demek, yani o şekilde aküyü yer sabaha kadar. arada bi oluyo demekki. dikkat etmek lazım. seninkide böyle olmuş olabilir mi?
Kendim deniycem araci teslim alamaya gidinceben auto harici acıkda bırakıorm dedikleriniz olmuyor aynı autoda oldugu gibi kapanıyor belli saniyesinde
zaten bende aynısını yapıyorum herzaman kapanıyodu ama dün kapanmadı.ben auto harici acıkda bırakıorm dedikleriniz olmuyor aynı autoda oldugu gibi kapanıyor belli saniyesinde