Arkadaslar 12 ekim itibariyle cift kavramali 7 ileri DCT sansimanli ceed'imi almis bulunmaktayim.henuz 150 km yapabildim sehir icinde.ilk izlenimlerim ic mekan gayet hos ferah ve malzeme kalitesi fena sayilmaz.vites gecisleri gayet basarili.sarsinti falan yok ama kalkislarda ilk vites seciminde 2.vitesi secmesinden dolayi biraz agir kaliyo.vites gecisleriyle ilgili bir diger rahatsizlik veren durum kulakciklarla manuel gecislerde sanzimanin kafasi karisiyo sanki motor performansi iyi.fazla zorlamadim araci ama gaz tepkilerine hizli yanit veriyo.gücünü hissettiroyo.motor sesi normal devir araliginda yok denecek kadar az hatta duyulmuyo diyebilirim.araç genel anlamda sessiz.yol tutusu cok iyi.ama sunu belirteyim hizli girdigim virajlarda kapi kolundan ses geliyo (kapi kolunu tutuncada o sesi duyuyosunuz ).suspansiyonlar cok iyi diyemiycem ama kotu de degil.star-stop gayet basarili calisiyo.sehirci kullanimdim yakit 8 in altina inmedi henuz.müzik sistemi kalitesi normal ama daha iyi olabilirdi simdilik izlenimlerim bu sekilde .genel izlenimim olumlu yönde.ilerleyen günlerde izlenimlerimi daha sağlikli bi sekilde paylasirim..