Yeni kasa Kia Rio 1.4 crdi BAKIM

riocu

New member
Öncelikle herkese merhaba forumunuza yeni katıldım ve gerçekten çok sevdim ve bugun itibariyle ben de artık bir üyeyim :D Soruma gelecek olursak bugün aracımı (2012 ağustos 9500 km) bakım için kocaeli kayalara götürdüm.ben 7500 bakımı için götrmüştüm ama o ara bakım felen dediler.Sonra aracı aldıgım süreden sonra 1 yıl geçtiği için şu anki bakıma 15.000 bakımı gibi yapacağız dediler.Ben de 15.000 gelince nasıl bi bakım yapacaksınız dedim haliyle.Ama bana senelik olarak bakım yaptıracağımı söyledi ve önce 400 lira hesap çıkardı sonra polen filtresini değiştirmeyiz 320 yaparız dedi.
Evet sizden tavsiye bekliyorum.15.000 i beklemeli miyim ?
Verdiği fiyat uygun mudur ?
Servis dışı başka bir yerde mi yaptırayım?
Ya da şunu deiştirmesen de olur?(Örn: Polen Filtresi)

Önerileriniz için şimdiden çook teşekkür ederim..Sanırım biraz uzun oldu kusura bakmayın :D

rayen

Super Moderator
Hoşgeldiniz.
15 bin km ya da 1 yıl hangisi önce dolarsa bakım yaptıracaksınız. 1 yıllık süreyi geçirmeyin, garanti dışı kalır vs. geyiğiyle karşılaşmayın. Fiyat konusuna gelince İstanbul'daki servislerden fiyat alın hangisi işinize gelirse oraya yaptırırsınız.

riocu

New member
Cevabiniz için teşekkürler öncelikle... Yani bu bakimi yaptiriyim mi yoksa 15 bini bekliyeyim mi ne tavsiye edersiniz.

Allah göstermesin aracınızda bir sorun çıkarsa garanti disi bırakabilirler bu nedenle yaptırmak zorundasınız. Fiyat icin Rasim abiye katılıyorum bir kaç yerden fiyat alin