teşekkürlergüle güle kullan....
nerede yaptırıyorsunuz?logo ve dikişler istenilen renkte yapılabilir ...
merhabanerede yaptırıyorsunuz?
merhabamerhaba
istanbul anadolu yakasında
beni arkadaşım götürdü önceden sipariş etmiş kendisi. orijinal logolu dikim paspas. biz paspasları alırken panamera için paspas yaptırmış olanlar vardı ... adam tam mühendislik işi yaptı. altında cırt falan yapmış zaten yuvaları falanda var ama adam orijinal arabanın kalıbına göre yaptı. hatta bir sonraki paspası biyelerini fosforlu yaptıracağım gri.merhaba
açık adres yada firma ismi varmı yada internet sitesi varsa link?
Bende o kokudan nefret ettiğim için bayağı aradım sonunda buldum çok memnunum zerre koku yok.Kışın gerçekten iyi oluyor hem temizliği kolay hemde orjinal paspasları uzun süre ziyan olmuyor.Adas ben kaucuktan nefret ediyorum ... Koku da yapiyor ... Boyle iyi materyali de cok iyi oldugu icin ben direk bu ozelleri koyuyorum ... Temizligide digerleri gibi degil fircayla super oluyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende o kokudan nefret ettiğim için bayağı aradım sonunda buldum çok memnunum zerre koku yok.Kışın gerçekten iyi oluyor hem temizliği kolay hemde orjinal paspasları uzun süre ziyan olmuyor.
Dediğin gibiyse fazla kir tutmama vs bende acımam zevkini alırım zamanı gelince değiştiririm.Sorması ayıp özel olmazsa ne kadara mal oldu paspaslar.adaş ben öyle düşünmüyorum... okadar para veriyorum sonuna kadar kullanırım sıkıntı olduğu zmanda yenisini isterim hemen.
bu biraz zevk meselesi ben plastiğe basmayı sevmem.. birde b paspaslar özel olduğu için izofixli... arka resmine bak. kir falan tutmuyor. cor rahat
Dediğin gibiyse fazla kir tutmama vs bende acımam zevkini alırım zamanı gelince değiştiririm.Sorması ayıp özel olmazsa ne kadara mal oldu paspaslar.
Kaliteli malzeme güzel işçilik ve resimlerdeki ürün için fena rakam değil.Güle güle güzel günlerde kullanırsın inşallahhocam git gel cabası ki ben bakırköydeyim adamın atölyesi kartalda... 120 tl
merhaba arkadaşlar.paspaslar güzelmiş ama fiyatıda.orijinal halı paspas için birkaç servisi aradım.ama bulamadım.hatta çelik motorun stoklarında bile yokmuş.acaba daha önceden almış ve elinde kalmış olan servis ismi verebilir misiniz bildiğiniz varsa.
irtibat bilgilerini verirsen sevinirim.selam
benim ustam bunun alt kalitelerini de yapıor