LukOil tavsiye edilir..

yalcin

New member
4 seneden fazla bp kullanıyordum motora başka yakıt katmadım fakat maddi sıkıntı yaşamaya başlayalı nereden kısabilirimi düşünürken aklıma yakıtları test etmek geldi, neyse; daha öncede bahsettiğim gibi lukoil de aradığım performansı ve tasarrufu buldum;
-yakıt tasarrufu ++
-daha fazla menzil ++
-performans +++++++
yakıtları katkılı mazot diye geçiyor zaten sitesindede detaylı anlatmışlar...
daha önce bir yakıtın bu derece farkedebileceğini düşünmezdim, deneyerek öğrenmiş oldum..
yaptığım testlerde bp, shell, opet, po ve lukoil vardı. total kullanma fırsatım olmadı... totaldende memnun kalan arkadaşlar var, kullanma fırsatım olmadı...

ne demişler bir aksilik çıkmazsa forever lukoil:p

unutmadan şimdi medya reklamını gördüm taraftar kartı ile %4 indirim taahüt ediyorlar, internet sitesinden kartımıda aldım.. bakalım hayırlısı:D

Lukoil

43YD620

New member
Opet deneyeceğim ben de aracı aldığımdan beri shell kullanıyorum

Berkan

New member
shellden sonra opet tat vermez ben tam tersini yaptım opette shelle döndüm. arada shelle denk gelemessem gidicegim mesafe kadar alıyorum valla o bile baya fark ettiriyor (-) anlamda

serkanedirne

New member
berkan'a katılıyorum. Mazotu shellden alıcan :)))))))

serkan4406

New member
ben total kullanıyorum opet Qpet miş boş totalde 50 tl mzotla 45-50 km fazla yaptım ve bundan sonra total kullanıyorum bende hepsini denedim nerdeyse ama total gibi değil benim tavsiyem total dir.

omurkadir

New member
hangisinde kredi kartı kampanyası varsa ondan alıyorum total,shell,bp,opet,po farketmez.
mesela geçen PO'da 4*100 e 30tl aldım, şimdi shell'de 4*75 e 25tl var...

sadik170

New member
Kartal a giderken E-5 üzerinde Lukoil var oradan alıyorum genelde. Denk gelmezsem Total den alıyorum. Akaryakıt firmaları dışında gittiğiniz istasyonun kendi kalitesi de çok önemli.

Mesela Tem'den İzmit'e giderken Mehmetçik vakfına ait Opet İstanbuldaki en kaliteli istasyon bana göre. Zaten ciro olarakta en büyüğü.

dellobaltino

New member
valla bütün yakıtlar bana aynı geliyor aralarındaki farkları ayırdedemiyorum. lukoil denenebilir lakin ortalıkta doğru dürüst istasyonu yok

Berkan

New member
Kartal a giderken E-5 üzerinde Lukoil var oradan alıyorum genelde. Denk gelmezsem Total den alıyorum. Akaryakıt firmaları dışında gittiğiniz istasyonun kendi kalitesi de çok önemli.

Mesela Tem'den İzmit'e giderken Mehmetçik vakfına ait Opet İstanbuldaki en kaliteli istasyon bana göre. Zaten ciro olarakta en büyüğü.
maslak mehmetcik vakfı opette boş pompa bulamassınız. o ikisi götürüyor zaten geliri sırf mehmetcik vakfına gittigi için ordan almaya giden birton insan var

BerkayKRC

Moderator
Totaldeki sessizliği hiçbirşeye değişmem :) Fakat F/P olarak lukoil de fena değil 1-2 kere kullanmıştım en azından motoru elimize almadık :cool::cool::cool:

yalcin

New member
totali bulamadığım için önce tek denemediğim o kaldı ama lukoilde dediğim gibi sessizlik ve diğer artıları görünce..artık uslan dedim yeter farklı farklı yakıt:)))

BerkayKRC

Moderator
Denemediğim sadece 10 numara yağ kaldı :D Onu da denemeyi düşünmüyorum :D Aslında çok aman aman da fark yok önemli olan aldığınız hizmet, sürekli gittiğiniz istasyonda çalışanların size halinizi hatrınızı sorması bile güzel bir şey... (Sosyal Mesaj On) Malum artık günümüzde asansöre bindiğimiz konşularımız ellerinden akıllı telefonlarını düşürmeyip facebooktan twitterdan vs. birşeyler göreceğim diyerek bir günaydın, iyi akşamlar demez olmuşlar... (Sosyal Mesaj Off) :cool: