yalcin
New member
4 seneden fazla bp kullanıyordum motora başka yakıt katmadım fakat maddi sıkıntı yaşamaya başlayalı nereden kısabilirimi düşünürken aklıma yakıtları test etmek geldi, neyse; daha öncede bahsettiğim gibi lukoil de aradığım performansı ve tasarrufu buldum;
-yakıt tasarrufu ++
-daha fazla menzil ++
-performans +++++++
yakıtları katkılı mazot diye geçiyor zaten sitesindede detaylı anlatmışlar...
daha önce bir yakıtın bu derece farkedebileceğini düşünmezdim, deneyerek öğrenmiş oldum..
yaptığım testlerde bp, shell, opet, po ve lukoil vardı. total kullanma fırsatım olmadı... totaldende memnun kalan arkadaşlar var, kullanma fırsatım olmadı...
ne demişler bir aksilik çıkmazsa forever lukoil
unutmadan şimdi medya reklamını gördüm taraftar kartı ile %4 indirim taahüt ediyorlar, internet sitesinden kartımıda aldım.. bakalım hayırlısı
Lukoil
-yakıt tasarrufu ++
-daha fazla menzil ++
-performans +++++++
yakıtları katkılı mazot diye geçiyor zaten sitesindede detaylı anlatmışlar...
daha önce bir yakıtın bu derece farkedebileceğini düşünmezdim, deneyerek öğrenmiş oldum..
yaptığım testlerde bp, shell, opet, po ve lukoil vardı. total kullanma fırsatım olmadı... totaldende memnun kalan arkadaşlar var, kullanma fırsatım olmadı...
ne demişler bir aksilik çıkmazsa forever lukoil
unutmadan şimdi medya reklamını gördüm taraftar kartı ile %4 indirim taahüt ediyorlar, internet sitesinden kartımıda aldım.. bakalım hayırlısı
Lukoil