Kurşun yedim sağ yanımdan..

yalcin

New member
haftasonu kaplanı vurdular, yıkılmadım ama ayaktayım..

E5 malum yoğun trafik düşük hız şerit ihlalleri vs.. makas acemisi genç veyahut amca bilemiyorum şimdi geceydi zaten, florya kavşağında önü kapandığı için kaplana ön sağdan çarpıp yoluna devam etmek suretiyle kaçtı gitti..ben sarsıntının şiddetine göre korkmayın bizde birşey yok dedim ama durup ön sağ tampona bakınca; hazin sonla başbaşa kaldım..ön sağ tampon ve çamurluk sağlığınıza duacı..

şükürler olsun elbette sahiden büyük bir kazadan kurtulduk belki ancak,

herşeye rağmen o şerefsiz hala trafikde hiçbirşey olmamış gibi canavarlığa devam ediyor üstelik onda hiçbir kabahat olmadığını düşünüyor vs.. vs..

neyse durum böyle paylaşmak istedim..sabah servise bıraktım aracı kasko delindi böylece..

selamlar...

BerkayKRC

Moderator
Ynt: Kurşun yedim sağ yanımdan..

geçmiş olsun yalçın

Srhn

New member

geçmiş olsun

ceronimo1978

New member

Çok geçmiş olsun. Malesef bu tip şöförler her yerde var.
İstanbul trafiği malum bende bu sabah minibüse arkadan bindiriyordum. Onca selektöre rağmen heyvan yaptı sollamayı allah'dan fren ve lastikler bakımlıda zınk dedik durduk. Yoksa patlatıyorduk.

Tamam araçlarımız kuvvetli hızlı ama bir o kadarda kurallara uymayan zayıf ve yavaş araçlarda var.

Geçenlerde bir linea göz göre göre ittire kattıra park etti. Hem önündeki hem de arkasındaki araca sürterek. Kesin şirket yada kiralık araçtı. Düşünüyorumda biz kapalı otoparkta araçlarımızı saklayalım eninde sonunda caddede sokak aralarında büyük risk devam ediyor. Bunun da büyük sebebi eğitimsiz, saygısız ve imansız bir toplum oluşumuzdan kaynaklı.

berkural34

New member

Gecmis olsun , plaka alabilseydiniz keske , hem polise haber verirdiniz hemde biz trafikte bakip , bulabilirdik belki. İnsanlar artik carptiktan sonra durup ozur dilemeden basip gidiyor , gecen arkadasimin x3 une yine makas atarken sagdan carpmis biri baya siddetli , airbagler falan acilmis , adam basmis gitmis , adliye falan kameralar incelendi ama sonuc yok .

c@n

Super Moderator
Yalçın gecmis olsun... E5 de isemobeseler var, polise şikayet et belki bulurlar... Bir şanstır... Bir iti trafikten belli süreliğine men edersin....

Sent from my HTC One X using Xparent ICS Tapatalk 2

omurkadir

New member
gecmis olsun kardes size bise olmasin da bosver

Sent from my GT-I9300 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

inimicus

New member

Geçmiş olsun. Trafikte maalesef itle-kopukla aynı ortamı paylaşıyoruz. Daha beterlerinden korusun Allah.

amorusso

New member

gecmis olsun. Yk sigort 3 olay dahil kaskoyu bozmuyor, servis extra denenen bir ozelligi var. eresin kia bir de tekkar ankasmali servis extra sirketleri.

omurkadir

New member
kursun mursun deyince sasirdim Allah korusun

Sent from my GT-I9300 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

Sam

New member
Gecmis olsun allah beterinden saklasin

Sent from my YP-G70 using Tapatalk

şavşat

New member

geçmiş olsun allah beterinden saklasın böyle çok manyak var durup dururken insanın tadını kaçırıyorlar

büyük geçmiş olsun...

yalcin

New member
Ynt: Re: Kurşun yedim sağ yanımdan..

[quote author=c@n link=topic=1712.msg45583#msg45583 date=1348504622]
Yalçın gecmis olsun... E5 de isemobeseler var, polise şikayet et belki bulurlar... Bir şanstır... Bir iti trafikten belli süreliğine men edersin....

Sent from my HTC One X using Xparent ICS Tapatalk 2
[/quote]

doğru söylüyorsun olayın ardından polisi aradım plakayı alamadığımız için durduramadık geceydi ve trafik yoğundu zaten..sonra dedim bari mobeseleri kullanalım ona yardımcı olun ona biz bakmıyoruz dedi olay nerdeyse orayı arayın küçükçekmece emniyeti aradım, oda; polis kamerası yok orası karayollarına bağlı onun için bakırköy adliyesine müracat edeceksin:))) la arkadaş bi gidin ya dedim 8)

yalcin

New member

teşekkürler arkadaşlar, biz gözümüz gibi bakalım otoparka park edelim elin veledi elin bilmezi vs.si gelsin gözgöre göre...

Allah beterinden korusun hepimizi..buarada dün servise bıraktım ikame araç için aramanıza gerek yok dedi hande hanım bende ona güvenip aramadım akşam oldu dönen yok ben aradım kaskoyu kaskodakilerin haberi yok kaydı aldılar vs.. bugün verecekler sanırsam..

ikame araçda i20 olur kesin 8)

aLi

Yönetim Ekibi

Yalcin gecmis olsun ya, Allah korumus.

Ben artik istanbul trafiginde boyle lavuklara sinirlenmiyorum ya hic cok dogal karsilamaya basladim.

BerkayKRC

Moderator

[quote author=yalcin link=topic=1712.msg45600#msg45600 date=1348553823]
teşekkürler arkadaşlar, biz gözümüz gibi bakalım otoparka park edelim elin veledi elin bilmezi vs.si gelsin gözgöre göre...

Allah beterinden korusun hepimizi..buarada dün servise bıraktım ikame araç için aramanıza gerek yok dedi hande hanım bende ona güvenip aramadım akşam oldu dönen yok ben aradım kaskoyu kaskodakilerin haberi yok kaydı aldılar vs.. bugün verecekler sanırsam..

ikame araçda i20 olur kesin 8)
[/quote]
accent era varken i20 vermezler :)