kapı açılma sorunu

06meto06

New member
arkadaşlar arabamın şoför kapısı zor açılıyor daha doğrusu kapı kolu ilk çekişte gelmiyor , sanki biyer takılıyormuş gibi oluyor , bırakıp tekrar çekince diğer kollar gibi yumuşamış oluyor ve kapı açılıyor. servise gidemedim henüz , biara baktıracam yada bakımı beklicem. böyle bir sorun yaşayan varmı ? :confused:

c@n

Super Moderator
Ilk defa duydum... kesin icerlerde bir yerlere takiliyordur.. servise gitmek sart oldu gibi...:(

TeamPASAOGLU

Bocek06

New member
Ben servise gitmekten pek haz almasamda mecbur servise gidecekmissin gibi duruyor.

06meto06

New member
Aldığımdan beri böyle ben geçer diye bekliyordum fakat kapı kolu elimde kalacak artık dalgınlıkla arabanın kapı kolunu çekipde gelmeyince taaak elinden kaçıyor .

esenpak

New member
Aynı problemi bende yaşıyorum, fakat sürücü tarafında değil ön yolcu kapısında. İlk denemede eşim sürekli kapı kilitli sanıyordu. 15bin bakımında şikayetimi servise iletmiştim. "101 nokta kontrolü"nde anlarız düzeltiriz gibi süslü, boş laflar ettiler. Bakım sonrası kapı aynı takılmayla açılıyordu. Dert etmiyoruz artık alıştık, ilk denemede açılmazsa en azından kilidi aç işaretleri yaparak vakit kaybetmeden hemen ikinci denemeye geçiyoruz :)